reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
fakt - żeby ludzie w wieku 20-25 lat mili własne mieszkanie to była rzadkość. raczej mieszkali z teściami...:-) więc nie ma na co narzekać. uuu Laila współczuję. skąd jej sie to wzięło??

a my sobie wczoraj dopiero wieczorem wyszłyśmy :) i laziłyśmy iłaziłyśmy a potem na zakupy i znowu łaziłyśmy :p :) hehe- w ciągu dnia jak sie żar lał to nam darowałam :) :)

avanti- bez czapki w taki gorąc...... ciekawe czy te stare lampucery by chciały mieć czapke w taka pogodę :/ w ogóle jak nie rozumiem co to za wpieprzanie sie obcych bab :/

avanti lepiej - moja kooleżanka siedzi z babcia swoja bo sie boi zostać ze swoim synkiem sama - i jak szlyśmy na spacer ja bluzka na ramiączkach ona tak smao Juli sam bodziak z krótkim rękawem , i ta moja kolezanka do tej babci przynies mi ubranie dla małego - a ta NIESIE uwaga - KOMBINEZON ZIMOWY I GRUBA CZAPE!!! :/ noż załamka :/

Eve - to z mlekiem to nie najgorszy pomysł przebije Cie - koleżanka ma dziecko alergika ale zanim doszli do tego mieli 3 różne mleka - każde otwarte i nie wyrzucili jeszcze ( teraz nutramingen maja) a wiesz co powiedziałą szanowna teściowa koleżanki? podrośnie troche to zje nie wyrzucać tego ;P :p

nie dość że ma problemy z przełykanie to jeszcze kłują w dupkę małą antybiotykiem:( do piątku rano ma antybiotyk rano i wieczorem w piątek rano ostatni raz i kontrola i zacznie doustnie.... pije tylko z piersi i strzykawki ale mało-70-100ml:(

Sara 27- a ja mam okna wschód-zachód :-D ja pito.... cały dzień mam słońce w domu :-)

Szymon dzisiaj niezły numer zrobił-wstal o 3.15 i bawił się ze mną...zabawa była przednia :-D a 5 jednak mu się znudziło, wypil 150ml jednym duszkiem, beknął i natychmiast kazał odnieść się do łóżeczka :tak: fajnie....:dry: on śpi a ja nie :-D
wczoraj przez te upały przespał cały dzień najpierw od 8.30 do 11 a potem od 13.30 do 17 spał :szok:, więc się wcale nie dziwię, że tak wcześnie wstał-skowroneczek mój :-)

Włąsnie pada deszcz- mam pootwierane wszystkioe okna i taaaaki miły chłodek :-)
wybieram się na miasto zrobić zakupy- 2 buteli (małą i dużą) bo mi się już zużyły, Oilatum albo Emolium- nie wiem jeszcze co tańsze- bo z kasą cienko, a jeszcze chrzciny trzeba wyprawić, herbatkę z melisą (bo tak mi dziewczyny doradziły) i podkładkę do kąpania bo tez się zużyła i wczoraj jak Szymonowi jeżdziła dupka podczas kąpieli to się bał....i merdał nogami i trzymał się przedramienia męża jak mała małpka- jakie to śmieszne było :-D

U nas od rana słoneczko, ma być znów upał. Ada śpi w łóżeczku (zadziwia mnie :tak: ) Właśnie dzwonili z pracy, już wiedzą o żłobku :baffled:, bo pracuje ze mną dziewczyna, która tez tam skladała, więc się nie wymigam, ze się nie dostaliśmy i musze zostać z małą w domu. A ja nadal nie wiem co robić.

Witam :-)ja przy kawusi mała znowu spała do 9 jak się ciesze wstała orzed 7 zjadła i spała dalej więc jestem wyspana
Pogoda taka sobie pochmurno cos ale lepiej niz wczoraj jak żar z nieba się lał a mam pare spraw do załatwienia na miescie więc pogoda jak dla nas idealna :tak:
ATsonia 3/15:szok::szok::szok:

reklama
ATsonia tańsze jest Emolium, mi wyszło taniej na allegro kupić i przesyłke dodać z paczką ekonomiczną niż kupić w aptece:baffled: a paczka doszła szybko:tak: wiec polecam.
Eve no to masz faktycznie ciężki orzech do zgryzienia:-(

kurde jak tez chce desz, u nas dalej gorąco:-(

dobra spadam coś zjeść bo dopiero wstaliśmy:-D

Do góry