reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
a ja mam wyjatkowo duzo czasu bo chata posprzatana, mały spi dzielnie juz od 10 wiec pospi jeszcze z godzinke...pogoda kijowa wiec na spacer nie ide...tylko butelki wysterylizowac i praswoanie lezy i woła mnie...:)

ehhh-chyba sie zabiore za prasowanie własnie

Modroklejka ale masz fajnie z tymi konkursami ;-)
My używamy tylko pampersów, mieliśmy na początku paczkę libero bo dostaliśmy od teściów ale jak dla mnie nie ma co ich nawet porównywać do pampersów, była to mała paczka a jeszcze trochę zostało :-D.

Dokładnie, że każdemu co innego pasuje. Ja używałam i happy i pampers i dada. Wg mnie wszystkie były w porządku, a że dada najtańsze to teraz mamy tylko te. Dodam, że dada 3-6kg były dużżżżooo bardziej sztywne od tych 4-9,
Małgorzata się wyspała i na razie grzecznie leży i ogółem to u teściów siedzimy :tak::tak:

Ja papmersów używałam zaraz po urodzeniu i jeszcze jakieś 2 miesiace potem. Następnie się przezuciliśmy na huggies premium głównie ze względu na ten śćiągacz właśnie. No a ostatnio coś mnie podkusiło i kupiłam happy. Napewno nie są to pieluchy na noc. W dzień zakładam, muszę zuzyć paczkę, na noc huggisy.

A ja własnie odwrotnie niż Sara...lubię jak wszystko jest z jednej firmy....to chyba ta mania na kompety....:eek:

W każdym razie pieluszki i husteczki pampers
jedzenie -Bobovita 90% Gerber 10%
Akcesoria czyli smoczki, butelki, kubeczki...bla bla bla- Nuk
Zabawki- leżaczek, hustawka krzesło grzechotki- Fisher Price

U nmnie juz porządeczek, zostało jeszcze tylko odkurzyć i zmyc podłogę, ale to zrobię jak Sajmon wstanie, nie chce mu przeszkadzać-tak smacznie śpi!!!

reklama
Ja właśnie wróciłam ze spacerku, trzeba było przy okazji psinę wyprowadzić :tak:

Wracając do pieluch. Mojej znajomej córka (10 m-cy) wiecznie ma mpkre ubranka bo te happy przeciekają, nie uwierzyłabym gdybym sama nie została "olana" przez swoją córkę. Moze u chłopczyków lepiej się one sprawdzają, nie wiem, mam dziewczynkę.

Co do marek, nie jestem wierna jednej, wybieram to co lepsze dla mojego dziecka, lepiej smakuje, jest wygodniejsze - taka moja filozofia :tak:

Do góry