reklama
Justyna337
Fanka BB :)
co do ubranek... ja najchętniej by, wszystkie zostawiał, ale m mówi oddawać... dwie żony jego kolegów są w ciąży. mówi, że jak będzie dzidzia to się kupi nowe, albo może tte do nas wrócą...ale ja zostawiłam najlepsze w szafce.
najukochańsze spioszki, body czapkę... po 1 sztuce bardziej chyba na pamiatkę - resztę oddaję. ale z żalem...
chociaż nowe zakupy sprawią mi nową frajdę
najukochańsze spioszki, body czapkę... po 1 sztuce bardziej chyba na pamiatkę - resztę oddaję. ale z żalem...
chociaż nowe zakupy sprawią mi nową frajdę
karolka84
mama kwietniowa '09
Aha jeszcze wczoraj byliśmy u ortopedy i z bioderkami wszystko oki. Skończyło się na 2 wizytach. Następna wizyta dopiero jak Gabula zacznie sama chodzić. Mieliśmy mieć wizytę dopiero na 19 sierpnia ale w zwiazku z wyjazdem chciałam przełożyć i lekarz przyjął nas z marszu tzn czekaliśmy tylko 5 min
Udało się!
Jeszxcze tylko endokrynologa Gabukli muszę przeożyć bo wizyta też jakoś w połowie sierpnia.
Moja Myszk jeszcze śpi!!! Zasnęła o 21. Dwie przerwy na karmienie i dalej śpi
Ma talent do spania dziewczyna
Udało się!Jeszxcze tylko endokrynologa Gabukli muszę przeożyć bo wizyta też jakoś w połowie sierpnia.
Moja Myszk jeszcze śpi!!! Zasnęła o 21. Dwie przerwy na karmienie i dalej śpi
Ma talent do spania dziewczyna
Justyna337
u nas sprawdza się ta kółkowa - ale kładę Zu jak leci a ona powyginana w 500 i tak spi jak suseł...
jakby jej było niewygodnie to by płakała....
a ubranko do chrztu... ja zatrudniłam teściową. poprosiłam, żeby zorbiła na drutach. ucieszyła się jak nie wiem i ma zajęcie kobita. teraz kontroluje jak to ma wyglądać i jest ok. ja miałam takie ubranko i moja mama do dziś wspomina. Więc niech Zuzia też ma
jakby jej było niewygodnie to by płakała....a ubranko do chrztu... ja zatrudniłam teściową. poprosiłam, żeby zorbiła na drutach. ucieszyła się jak nie wiem i ma zajęcie kobita. teraz kontroluje jak to ma wyglądać i jest ok. ja miałam takie ubranko i moja mama do dziś wspomina. Więc niech Zuzia też ma

karolka84
mama kwietniowa '09
Też żal mi pozbywać się tych ciuszków.
A Harrego też uwielbiam, książki czyta się rewelacyjnie! Film też niczego sobie! Ale zdecydowanie wolę czytać!
A Harrego też uwielbiam, książki czyta się rewelacyjnie! Film też niczego sobie! Ale zdecydowanie wolę czytać!
Justyna337
ja to wogóle jestem książkową maniaczką, tylkoteraz brakuje mi czasu niestety;-)
reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
Ja też uwielbiam czytać
Czytanie i gotowanie to chyba moje dwie największe pasje!!!
Czytanie i gotowanie to chyba moje dwie największe pasje!!!Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 26
- Wyświetleń
- 3 tys
- Odpowiedzi
- 7
- Wyświetleń
- 927
- Odpowiedzi
- 9
- Wyświetleń