Justyna337
Fanka BB :)
no to nie wiem od czego jak nie od słońca... ake na pewno wszystko będzie ok

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zaraz się wybiorę do rossmana - mam pod domem w zasadzie i zobaczę czy mają te pieski.

ale masz spiocha!~!!!Dzien dobry:-) u nas dzis rekord maly pobil ,jak poszedl w kimono o 20ej tak wstal pol godziny temu,nam sloiczki sluza,zero zmian w spanku,jaki byl susel tak jest i teraz.Tylko nerwus sie zrobil bo jak zlapie za zabawke to gryzie z taka agresja
ze az smiech pusty ogarnia.
nie sadze ze to po sloiczkach.ja na szybko dopióki mała maruda nie wsanie...
wczorajjuz się nie budziła - o 21 na karmienie i spać. wstała za to o 2, 4 i przed 6.... za każdym razem jeść.... Maniulka - wydaje mi się, że tyo od wzbogacania diety.nie wiem czy brakuje mlecznego posiłku czy bliskości... nie mam pojęcia, ale u nas noce były przesypiane aż do chili wprowadzeniasłoiiczków - czasem budziła nie 1 w nocy...
od 6 nie spimy, potem byla jedna drzemka - godzinna wię tez się połozyłam teraz druga... ale marudne to moje dziecie dzisiaj jak licho.
no i wymusza dzisiaj branie na ręce... muszę ochrzanić moją mamę bo to ona bez przerwy ją nosi a mnie potem kręgosłup wysiada...
![]()

M*R* kobieto ty to masz szczescie.A ja mam newsa ,wypelnilam formularz na facebook i zadzwonila do mnie pare minut temu pani ze wygralam photomakeover20 sierpnia o 12 ej mam sie stawic w centrum Londynu i beda mi robic makijaz,nowa fryzure i bede miala pozniej sesje zdjeciowa,powiedzialam ze mam male dzieci wiec kazala wziasc cala rodzine i ze zrobia mi pozniej fotki zcala rodzina-ale superrrrr![]()
![]()
,chodze i ciesze sie jak dziecko,moze by w totka zagrac?![]()
Mam juz potwierdzenie na mailu, normalnie nie wiem co powiedziec....szok totalny szok.![]()
Vanessa sama usnela w lozku u siebie,maz jej przerobil juz na lozko przedszkolaka a Xavierek usiebie ,bo na ogrodku bylo mu za goraco,a ja sie opalilam na ramionkach.Dzwonie do meza ze ma wziasc znowu wolne heheh ale bedzie zwal![]()
ja tez korzystam.MAm pytanie - korzystacie z Naszej-klasy?
Dodajemy się?:-)