Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
julia, jutro twój maluch kończy 5 miechów![]()
o matko! codziennie?
to Ty idź do lekarza! koniecznie....
bo mama miała wylew:-( a to przyjechała siostra mojej ś.p. mamy z rodziną
Ciekawe co ich powaliło
więc jest juz jakiś posęp. dla mnie też nie musi to być mega wypas. muszę się nauczyć najpierw robić tym zdjęcia

ale może to faktycznie wakacje??
Super bylo - ja sama w zoo nie byłam sto lat i z chęcią obejrzałam żyrafy i słonie.... Zu patrzyła zaciekawina, ale bardziej jej się listki podobały niż niedźwiedzie. Żyrafami była zdziwiona - może dlatego, że były bliziutko i że takie duże?? Od znajomych z okazji narodzin Zu (wcześniej widzieliśmy się na chrzcinach ich synka - ma dwa miesięce, urodzony dokładnie 2 miesiące po Zu) dostaliśmy kocyk. Bardzo chciałam mieć taki, tyle, że wiem, że moja mama zamówiła już taki z okazji chrzcin. więc będę miała dwa...
o taki kocyk: Kocyki z imieniem, kocyk na chrzest - kupuj najtaniej bezpośrednio u producenta
Mój m zaprosił na dziś na działkę gości więc cały sobotni wieczór spedziłam w kuchni. Opłacało się, bo fajnie wyszło. przygotowałam mięsko na grilla (moje polędwiczki w sosie musztardowo-miodowym pobiły wszystko!!!) sałatkę ciasto drożdżowe i bułeczki z truskawkami. które tym razem nie były krowimi plackami tylko eleganckimi małymi pulchnymi bułeczkami (yes! yes! yes!) tak więc zrobiły furorę a dziewczyny były pod wrażeniem, że miałam na to czas. a jak! czasami trzeba się "pokazać". Jedna z nich - Agata za chwilę będzie miala swoje dzieciątko - jeszcze niecały miesiąc. To dla niej odkładam wszystkie ciuszki. Druga zaraz zacznie się starac,
Dzisiaj m pojechał do sklepu jeszcze po jakąś zwykłą kiełbasę i op 14 gościliśmy już gości na grilllu. jak wróciliśmy to małą do kąpieli i lu lu, a ja posprzątałam trochę i jestem...:-)

dzisiaj się smieje a jutro będę płakać jak się ogarnąć nie zdążę