madzik_
Fanka BB :)
ja miałam dziś nie włazić na forum a znowu jestem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ewidentnie widać że ją coś boli :-( jak się przytuli do mnie to od razu spokój i zasypia. Wiecie co zauważyłam że od kiedy mam dziecko to ja wysiedzieć w miejscu nie mogę
ostatnio z mężem byliśmy w galerii bałtyckiej i zjeżdżaliśmy po ruchomych schodach to ja musiałam i tak iść do przodu bo nie mogłam ustać 
no w końcu z Patrycją to ja większość czasu chodzę a nie stoję nieruchomo ;-).
jakos chce wszystko szybko szybko zrobic i nie umiem usiedziec na d**pie
a mąż oczywiscie w druga strone bo by odpoczywał, bo ma tyle czasu
.

i mama robi sałatkę (zawszę tą samą
)
Kitki, ja w kadrach![]()

upał straszny a my sie dzis na zakupy wybralismy, najpierw po ubrania ale nic sobie nie kupiłam:-( nawet nie chciało mi sie mierzyc w taki gorac. A poźniej pojechalismy po jedzonko dla niuni, w jednym markecie kupuje mleczko bo jest ponad 6zł tansze na puszeczce wiec jade od razu po 10 puszek i oszczedzam 60zł a market mam prawie pod nosem. Później zaliczyłam reala i kupiłam słoiczki deserki i soczki na miesiac ( Boże ile na to kaski idzie). Teraz leze na podlodze i odpoczywam z kompem, na szczescie Nadia spi
)
nawet jak nie pisze to czytam na biezaco a juz wieczorem to musowo
Paweł mówi ze to forum to jakas sekta
mowi do Nadinki: "chodz, tatus sie toba zajmie bo mame znów owładneła ta forumowa sekta"