reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Ja koło południa muszę być w domu, czekam na kuriera bo ma przywieźć uchwyt do tel. Robimy małe przemeblowanie, bo sprzetów przybywa, niedługo to nie będzie gdzie kroka postawić, a mała jak zacznie raczkować to nie bedzie gdzie :baffled: Trochę nawet sie ciesze z tego przemeblowania, bo już mi sie obecny wystrój znudził :-D

AAAA i jutro na weselicho, do Ady znów przyjeżdża ciocia, czyli moja siostra i mama też chce, ale chyba bardziej jako widz (biedna)

reklama
Witam:-)
wczoraj do późnych godzin nadrabiałam co żeście popisały ale juz nie miałam mocy na odpisywanie:-)
Sara chyba juz tęskni za MM że aż w snach ją widzi:-D:-D:-D,ale tak na serio to super sny
EVE81 ja uwielbiam przemeblowania,mąż się śmieje że ciągle z gratami jeżdżę zawsze robię sama nawet wtedy kiedy trzeba przenieść szafę wysokości 2 metry :-)

EVE81 no ja w ciąży miałam kategoryczny zakaz od męża i teścia(teśc miał mnie kontrolować i jak coś to mężowi powiedzieć)ale i tak musiałam przemeblować sypialnie żeby wstawić kołyskę i komodę dla Martyś wmówiłam im że ja musiałam :-D:-D:-D

hej, hej...u mnie totalna niemoc, przeziębienie daje znac o sobie i rozkręca sie z dnia na dzień....Szymona kładę na siłe spać zeby choc trochę miec wytchnienia....cos czuję ze cały dziem będę łązić w szlafroku....:baffled: w domu nic nie zrobione....moze uda mi się namówic moją siostre zeby chocaiz z szymkiem na podwórko wyszła...czytam Was troszkę...czasem cos odpisze, ale wybaczcie, że nie wszystkim....naprawde czuję się fatalnie....:-(

heh modroklejka ale śmiesznie to musiało wygladac jak jego/ją tak lustrujesz:-D

dzięki dziewczynki za odpowiedzi, juz zdałam realcje kumpeli bo ona sie martwiła ze jak nie wytwarza tych przeciwciał to źle:sorry2:

u nas od rana leje a miało byc niby 32 stopnie i wieczorem burze a tu zaledwie 19 i leje:angry: mielismy sie dzis wszyscy spotkac tzn. te moje 3 przyjaciólki z facetami i 2 dzieci plus nasza 3 na grillu a tu lipa:angry: spotkanie przełożone na jutro:tak: znów bedzie niezły sajgon z dzieciaczkami:-D
Nadia spi wiec mam chwilke bo cos marudzi ostatnio:baffled: pediatra powiedziała ze juz przeswituja 2 górne jedynki (a ja tam nic dalej nie widze:zawstydzona/y:) wiec moze dlatego taka jecząca sie zrobiła. A poszczepieniu zrobiła jej sie na raczce taka czerwona plamka ale nie ma goraczki i jak dotykam to ja chyba nie boli wiec chyba w porządku, co?:confused:

Kitki- dzięki Kochana, mam nadzieję, że po weekendzie bedzie lepiej...

pewnie to taki mały odczyn po szczepieniu, jeśli nie bedzie puchło i bolało to nie ma sie czym przejmować, a Nadia spokojna jest?

reklama
Dziewczyny nie mam jak nadrobic bo czasu brak jak wraacam z pracy za nim się oporządzę to już 12 i padam a rano też czasu brak bo to zakupy jakis obiad i zaraz do pracy:-(
ogólnie jest bardzo ciężko jak my dwoje pracujemy i się mijamy na zmainy widzimy się przelotem w pracy ( bo pracujemy w jedenej firmie ) i rano w domu tez chwilę bo m się kładzie spac po nockach a jak on wstaje to ja wychodzę do pracy :sorry2:
jeszcze co mnie wkurza to musiałam podpisać że będę pracowała w godz nadliczbowych :wściekła/y: i takim sposobem już w niedzielę idę do pracy normalnie się wykończę :-:)baffled:

buziaki dla dzieciaczków i pozdrowienia dla mamusiek :-D

jak będę miała czas to będę wpadać na chwilkę coś napisać :-p

Do góry