maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ewelcia86 u mnie pogoda podobna więc nie jestes sama:-)
Eve udanego weselicha:-)
Eve udanego weselicha:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WOW!!! rzadko można spotkac kobiety w takim zawodzieja jestem pracownikiem fizycznym w branży motoryzacyjnej zajmuje się obróbką uszczelki do drzwi samochodów![]()
Ewelcia, ja wczoraj wieczorem też się zastanawiałam która z nas pierwsza zajdzie w ciążęMirka widze ze jeszcze nie zapomnialas jak uspokoic takiego malucha
Zawsze taka umiejetnosc moze przydac sie przy kolejnym baby:-).
A wlasnie ciekawe ktora z nas zajdzie pierwsza w kolejna ciaze.
Ale tu dzis pusto
Chyba wszystkie swierdzily ze beda mniej zagladac![]()
Agusia, ja też nie chodzę na solarium, lubię się poopalać na słoneczku, albo balsamem brązującym, potem skóra tak ładnie się błyszczy, a ja chodzę za moim m i mówię do niego "jestem piękna"Miroslava nie słyszałam o tymeh od solarium
ja na solarium nie chodzę, mama mnie od małego tak straszyła solarium że omijam szerokim łukiem. Jutro się zapytam koleżanki czy coś słyszała o tym, ona zawsze o wszystkim poinformowana
.