Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-) Wogóle to pojechaliśmy dziasiaj do Akademii zdrowego rozwoju instytutu Pampers, mówię Wam, super przeżycie, naprawdę polecam!!!
słyszałam o tym ale u nas na śląsku już byłaCześć dziewczyny, ja dzisiaj tylko o sobie...PRZEPRASZAM!!!
A więc wczoraj przyjechali do nas ,oi rodzice i odwiedziła nas ciocia, która na stałe mieszka w Anglii, ciocia pojechała wczoraj, bo rano wylatywała już do domu, a rodzice zostali do dzisiaj :-) Noc była super, bo Adim zajmowała się moja mama, a ja mogłam się wyspać:-) Wogóle to pojechaliśmy dziasiaj do Akademii zdrowego rozwoju instytutu Pampers, mówię Wam, super przeżycie, naprawdę polecam!!!
stąd konieczność dawania obiadków. ale jeszcze się trzymam - może uratuję karmienie. tyle, że w nocy na razie mam spokój - ale jeszcze 2 tygodnie temu wstawałam co godzinę przez miesiąc!!!!!!

ja lubię requiem for a dream, podziemny krąg - ale też przeminęło z wiatrem i... dirty dancing.
to dla mnie mój kultowy film

wezwałam policję....
nie mam auta - więc mnie będzie cciężko. a jutro jadę do warszawy.
i babeczka dopatrzyła się u małej jakiś problemów z napięciem mięśniowym, mówiła, że to według niej z tego wiekszość problemów. a ja nic nie zauważyłam... zobaczymy czy pediatra da mi skierowanie do rehabilitanta bo neurologa nie ma do końca września
. masakra...