Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Wy co ?? śpicie jeszcze?? Ja już mam chałupę posprzątana
Ale lubię też np, oszukać przeznaczenie, czy też komedie w stylu mrówki w gaciach

Niewiem czy potraktujecie to poważnie, ale ja jako pielęgniarka jestem przeciwna przekłuwaniu uszu u niemowlaków. Tydzień temu wyszła ze szpitala córeczka mojej znajomej. Diagnoza z pobytu w szpitalu - zakażenie gronkowcem... Prawdopodobne źródło zakażenia - przebite uszy... Koleżanka przebiła uszy małej niby w sprawdzonym zakładzie (sama pracuje w tym zakładzie kosmetycznym). Mała miała wtedy coś ok.4miesięcy. Jak widać nigdy nie przewidzimy konsekwencji. Ja na pewno zaczekam z przekłuciem uszu aż moja mała będzie miała co najmniej póltorej - dwa latka.Dziewczyny ktore maja coreczki-przebijacie uszka swoim pociechom?Bo ja chce sprawic malej kolczyki po chrzcinach-po,bo znow mam przecieki ze ktos planuje dac zlote kolczyki ale pewna nie jestem,czy to tylko nie plotkajak w razie jednak nie dostanie to sama jej kupie
Jak ktoras dziewusia juz ma kolzyczki to pochwalcie sie-jak wyglada przebijanie uszek w praktyce,jakie kolczyki najlepsze itp.