Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
madzik,nie znam Zoopera;-)zooper?

majac maclarena jednak wybrałabym tamten.ha ha ha :-)tak jest...
anegdotka z życia rodzinnego. jeden z kuzynów przybiega do babci na skergę: babciu baciu on to powiedział *****!!!
a babcia na to: poczekaj poczekaj - i liczy na placach wszystkie literki: K U R W A. wszystkie literki były?
kuzyn - no wszystkie
Babcia - no to nie pomylił się, dobrze powiedzial.;-)
U mnie w rodzinie dzięki takim reakcjom nigdy nie było problemów z przeklinaniem u dzieci

rewelacja

na razie dobrze nam się jeździ, ale fakt - zastanawiam się, czy Zuzia się zmieści w swojej spacerówce

radzi sobie ogólnie w miarę dobrze - ale to dlatego, że to jest przedszkole prywatne i na razie chodzi tam ... troje dzieciOla - dziwne z tym gardłem. Do lekarza może trzeba zajrzeć? A Nika dobra - miała rację? Miała! A jak radzi sobie Twój aniołeczek w przedszkolu??
gdyby było więcej, to prawdopodobnie by tam nie chciała chodzić... tylko jest problem, bo nie chce jeść - tzn. jak jest to co zna, to je, jak są nowe rzeczy albo takie których za bardzo nie lubi, to nie je i chodzi głodna :-( na śniadanie np. suchy chleb (bo lubi
), potem owoc czy danonek czy coś innego to zje, ale jak przychodzi obiad to jest loteria... myślałam, że "owczym pędem" będzie jadła jak inne dzieci ale niestety 
wszystko bialuśkie, teraz jest słonecznie ale rześko, ja ubrałam Julę: body długi rękaw, kurteczko-polarek taki miś (jak ktoś na zdjęciach z reserved pokazywał, tylko my mamy nexta), rajstopki, spodnie takie cienkie jeszcze, skarpetki, czapeczko-kapelusik, na to kocyk i lula sobie opatulona na tarasie, bo właśnie ze spaceru wróciłyśmy