reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
Wszystkiego naj dla Natanka z okazji 7m:-)

Ola Ty to tez sie masz z ta swoja Jula.......A co do Szymka dzis to samo robil tzn.tarl oczka przy jedzeniu ale nie zasnal.
Jutro jak bede miala chwile to wrzuce fotke spiacego Szymka w krzeselku;-)
Jakos malo je,i strasznie sie zlosci i marudzi - moze zeby???:eek::eek::eek:

Dzis robilysmy pierogi,normalnie zachwowywal sie jak by go zostawili samego i sobie poszli!!!!!
Siedzial w krzeselku,wozku a nawet w chodziku,wszedzie wytrzymywal max 10min,na rekach tez,masakra jednym zdaniem.
Jestem dzis strasznie zmeczona

wszystiego naj dla Natanka:-)
Maniulka - powiedz sobie, że to na pewno przejściowe i minie... jestem pewna
Ola - ale o coś jej chodz:-)iło, czy miała taki humor?? MOja Zu tak robi jak jest już bardzo zmęczona, i wtedy jest masakra, nie wiadomo co zrobić, ja się nie mogę skupić i jest do bani. ona z tyłu i jeszcze jej smoka próbuje włożyć wkładając rękę za siebie... no odlot a nie jazda do domu:-p
a rosół - he he. ja miałam ochotę i m też. zrobiłam tak żebysmy mieli na dwa dni a potem chciałam zrobic pomidorową. no i co? m pojechał a ja rosół wcinam od 5 dni.......................:eek: jutro już zrobię pomidorową. za rosół dziękuję n kilka tygodni..........

Witam:-)
Dzisiaj wyspana :-)ale nie dlatego że Martyna spała tylko mąż przejął nockę,ja spałam w salonie mąz budził mnie tylko raz na karmienie ale mała znowu nie spała pare godzin w nocy więc teraz on sobie odsypia a ja siedzę z małą,no i ja wczoraj już o 20 spałam jak zabita,
U nas w nocy juz temperatury minusowe,w górach wysoko juz jest śnieg fajnie bo jak mrozino to i dwszcz nie pada częściej słoneczko świeci:-)
magdalenka to ci Gosia tek nie daje pospac czy ty kobieto spać nie możesz;-)

reklama
Maniulka to dobrze, że dziś się wyspałaś, swoją droga ciekawe czemu Martynka wam tak strajkuje:confused:
Gosia budzi się tak 5.30-6.30 (choć nie zawsze)i niby śpi, ale non stop się kręci, otwiera oczy chce cycka, rzuca, chce, rzuca. I wtedy ją wybudzam, bawimy się pół godzinki, czasem godzinkę, zmęczy się i idzie dalej spać. No a ja się ubieram i żeby nie pobudzić tych moich śpiochów to najczęściej siadam na neta ;-)

Do góry