Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja mala czasami tez mnie tak straszy..

boże nigdy więcej ja już cały czarny scenariusz widziałam 

Dobre

Nie czuję się dobrze po zarwanej nocy w pracy ale mus to mus jestem sama z Gabi więc spać nie mogę. Piję ciągle coś ciepłego bo ciągle mi zimno z niedospania. W sumie i tak kochana moja córeczka że jak wróciłam o 6 z pracy to położyłam się i pospałam prawie 3 godzinki bo dopiero ok 9 Gabula się obudziła
Gosia - współczuję Ci. może idź faktycznie do lekarza z Majkiem. A z tym mlekiem to nie wiem...Jak to jest, karmisz piersią a mleko też podejesz? Może faktycznie to po mleku? A ty jesz nabiał czy nie? Nie wiem co Ci doradzić - chyba najlepiej będzie jednak skontaktować się z pediatrą, bo każda rada to jak wróżenie z fusów. Jak lekarz będzie bagatelizował sprawę to musisz naciskać... Trudno, przecież tu chodzi o zdrowie Twojego dziecka.
Nie bede jej juz dawac, tylko dziwi mnie ze na jedno mleko ma uczulenie a na inne nie- to albo jest skaz albo nie ma
Okropne to jest, mi sie raz taka sytuacja przydarzyla z mloda to autentycznie spac po tem nie moglam tak sie balam....
. Opadam z sil calkowicie ale co zrobie kurde przeciez jej nie sprzedam.... 

ale nie wiem czy dam rade