Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po kapieli polozylam ja do lozeczka wlaczylam karuzelke po 10 minutach ide zobaczyc czy spi (cisza byla niesamowita) patrze a ona szczebelki od lozeczka probuje gryzc
nie zdazylam zrobic zdjecia bo mnie zobaczyla i zaczela sie smiac
no ale teraz lula;-)
ide na lowy
Darka zostawie z mala- ale nie pewne bo nie moge cos dodzwonic sie do kolezanki mialysmy isc razem a wlasciwie jechac .. wiec jak sie nie dodzwonie to nic z tego bo ja nie mam prawka
chyba ze do jednego z buta pojde.. akurat nie daleko bo 10 minut drogi ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo tak z rana spacerek robic

Ewelcia-ja ciagle na diecie...ale niestety nie na restrykcyjnej,nie umiem sobie odmowic tego czy tamtego (a to ciacho a to pizza i tak w kolko) bo dla mnie jedzenie to przyjemnosc-takze psychiczna przyjemnoscLykam rozne tabletki,teraz calorin stop a efekty takie sobie.Niby 61 kg teraz nago ale...moglo by byc mniej
Na kopenhaskiej nigdy nie wytrzymalam dluzej niz 1 dzien-nie pijam kawy,bolala mnie glowa itp
Niby nie czuje jakiejs wielkiej potrzeby odchudzania bo nie jestem otyla i nigdy nie bylam ale lepsze mam samopoczucie po prostu fizyczne i psychiczne jak mniej waze.
gosia-zainteresowalas mnie bardzo!musze poczytac o tej diecie,moze cos znajde w necie.

diety są nie dla mnie 

Kaczuszka podziwiam, że dałaś radę na kopenhaskiej, ja nawet bym się jej nie podjęła .... nie dała bym radydiety są nie dla mnie
![]()

no ale na szczescie nie mam takiej potrzeby-zeby nie bylo ze sie chwale