reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

heh wyczailam cie normalnie szpieg z krainy deszczowcow ze mnie
7up02.gif

reklama
No to się pospały kobitki, a ja po prasowanku bystra jak woda w klozecie, piwko popijam i oczywiście czytam co tam namodzilyście :tak: Ale miałyście akcje, zupełnie jak pod wpływem czegoś zakazanego :-D

Witam :-)
Moja córcia przy sobocie postanowiła sie wyspać o godz.6:szok::szok::szok:
Pewnie do 7 przetrzymałabym ją w łóżeczku ale mąż wprowadził się znowu do sypialni więc nie chciałam go zrazić,on nie umie spać jak ona gada itp.
Ewelcia w tej chwili korona stoi 50gr wiec wychodzi u mnie 2000zł

Witam :-)
Moja córcia przy sobocie postanowiła sie wyspać o godz.6:szok::szok::szok:
Pewnie do 7 przetrzymałabym ją w łóżeczku ale mąż wprowadził się znowu do sypialni więc nie chciałam go zrazić,on nie umie spać jak ona gada itp.
Ewelcia w tej chwili korona stoi 50gr wiec wychodzi u mnie 2000zł

No to moja dzisiaj do 8 pospala, zazwyczaj budzi sie o 6 jak my się szykujemy do pracy. U mnie to mąż zazwyczaj wstaje w nocy do małej, w weekendy też rano on się zajmuje Zochą, zebym ja mogła się wyspać, ja jestem śpiochem a on nie lubi spać. Ja to już nie pamiętam kiedy w nocy wstałam do dziecka, mało tego nawet czasem nie słysze ze się budzi. A teraz na początku listopada małż jedzie w delegację do Irlandii nie będzie go 3 noce w domu mam nadzieję, że będe słyszała że Zochna się budzi:-)

Oj no to faktycznie kiepsko,ja Martynę słyszę aż za dobrze jak w zeszły weekend spałam w salonie a mąż pełnił warte przy Marti w sypialni to ja i tak ja słyszałam i o 4 juz nie wytrzymałam i zwinęłam żagle i poszłam do sypialni:-)
Obudziłam się dzisiaj jakaś podminowana i w kiepskim nastroju a przeciez mamy weekend,męza mam w domu ehhhhhh:-(

reklama
Do góry