Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kaczuszka
A mój pies nazywa się FRUGO a wiecie czemu bo jak sie urodził a szczeniak jest od mojej suni z domu jak jeszcze byłam panienką to był żółty ogólnie teraz jest biały ale własnie wtedy szła reklama "Frugo zółty jak jasny gwint"no i tak mi się skojarzyło i tak zostało
Nie no dziewczyny FRUGO,JABLUSZKO
Moj kuzyn nazwal psa Kapsel bo przyniosl od kogos psa,usiadl nad nim pij piwko i rozmyslal jak go nazawac popatrzyl na kapsel..............
Twój piesek nazywa sie wafelek a ja miałam ślicznego rudego kota który sie nazywał Felek...był tak adry ze jak go wolalam na dworze to nie "kici kici" tylko " Felek do domu...i on maszerował chodnikiem prosto do mieszkaniaa nisilam go jak dziecko jak go polozylam tak lezal)))ale niestety zachorowal go rok temu musialam uśpić((
Witam:-)
Pospałam dzisiaj super o 3 tylko jedzonko i spaliśmy do 8:-)
Na termometrze u mnie minus 3 pewnie będzie mega słoneczko to popołudniu znowu zaliczymy spacerek,lubię takie mroźne powietrze
No dziewczyny, ciekawe, czy z wczorajszego "prezentu" tatusia nie będzie u nas drugiego bobaska;-) hihih bo zabezpieczen nie stosujemy.... a ja jeszcze okresu nie dostalam, wiec nawet nie wiem, kiedy sie go spodziewac...
tez jestem fanka brzyduli i jak nie moge ogladac bo nie ma mnie w domu, to zawsze nagrywam)
moonik - super by byl prerzent
pogoda u nas barowa:-( leje od samego rana. Karolinka cos podziebiona, bo ciagle sciaga czapke na spacerach i chyba z tego ten katar, ale czasem to nie nadarzam zakladac jej z powrotem tej czapki. a jak Wasze dzieci? chetnie nosza czapeczki?