reklama
alicjatrzyna
mama Karolinki
ja dokladnie tak samoja urodziłam w 42 tygodniu, więc doskonale pamiętam te oczekiwania "kiedy w końcu zacznę rodzić"a i tak skończyło się wywoływanym porodem
![]()

karolka84
mama kwietniowa '09
Info dla mam z Wrocławia
Kulinarna niedziela z dlaLejdis.pl - vapiano, restauracja, kuchnia włoska, urodziny - Portal Kobiet
Wg mnie warto skorzystać!
Kulinarna niedziela z dlaLejdis.pl - vapiano, restauracja, kuchnia włoska, urodziny - Portal Kobiet
Wg mnie warto skorzystać!
G
gosia88
Gość
no to ja jestem najlepsza bo poród mialam w 43tyg- nie wywolywany ;-) co prawda byl to pierwszy dzien 43-go tygodnia ale zawsze
no i przez t zamiast mama marcowa jestem kwietniowa
no i przez t zamiast mama marcowa jestem kwietniowakarolka84
mama kwietniowa '09
Gosiu to się nanosiłaś
Ja urodziłam w 41 tyg.

Ja urodziłam w 41 tyg.
G
gosia88
Gość
a i owszem taki spzital wybralam to robilam za inkubator
bo w tym moim to wychodza z zalozenia ze kazda kobieta ktora tam wejdzie musi za wszelka cene urodzic NATURALNIE... czyli bez zadnej oxy, wywolywania i co tam jeszcze....wszytsko ok tylko przez to Majek taki wielki mi sie uhodował ze wylezc nie mogl i chcac nie chcac w koncu musieli mi ta cesrake walnac( oczywiscie wczeniej troche sie nagmerali mi pomiedzy nogami ale w koncu spasowali
)
bo w tym moim to wychodza z zalozenia ze kazda kobieta ktora tam wejdzie musi za wszelka cene urodzic NATURALNIE... czyli bez zadnej oxy, wywolywania i co tam jeszcze....wszytsko ok tylko przez to Majek taki wielki mi sie uhodował ze wylezc nie mogl i chcac nie chcac w koncu musieli mi ta cesrake walnac( oczywiscie wczeniej troche sie nagmerali mi pomiedzy nogami ale w koncu spasowali
)
G
gosia88
Gość
wazyla 3900- ale waga to tam niewazna, obwod glowki miala 36cm
i dluga na 58cm
i dluga na 58cm
alicjatrzyna
mama Karolinki
wazyla 3900- ale waga to tam niewazna, obwod glowki miala 36cmi dluga na 58cm
![]()
moja Karolina tez miala obwod glowki 36 cm, dluga byla 51,5 cm i wazyla 4315g