reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
wychodzi na to ze posiłki moje wiecie to nie jest problem dac dziecku talerz zupy bo ja i tak gotuje ale ja nie wiem co on lubi jesc no nie..../gorzej będzie jak ja powiem ze chce miec płacone na godziny 10zł a babka mi powie ze ona rezygnuje no nie...

Tak 6lat powiedziałam jej ze chce 9zł na godzinę/i płacone tygodniówki dla mnie lepiej tak będzie wiecie babka sie zgodzila mówiła ze nie ma problemu i cos nas rozłączyło:baffled:jutro będziemy sie widziały i tak w szkole;-)

Tymuniek bo z tego co przeczytałam, to Ty będziesz się nim zajmować po odebraniu ze szkoły, czyli ok. 5 godzin dziennie, 5h razy 5 dni masz 25 godzin plus soboty to nie wyjdzie 1000zł chyba że ja coś źle liczę

reklama
Tymuniek fajnie że się zgodziła na te 9 zł .... czyli gdybyś jej zaproponowała 10 to może tez by się zgodziła, może u ciebie opiekunki biorą dużo wyższe stawki.

Fajnie zawsze dodatkowy grosz :tak::tak:

Agniesia Tymuniek pisała że od środy do piątku do 19 od powrotu ze szkoły i soboty

Do góry