• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2009

reklama
wychodzi na to ze posiłki moje wiecie to nie jest problem dac dziecku talerz zupy bo ja i tak gotuje ale ja nie wiem co on lubi jesc no nie..../gorzej będzie jak ja powiem ze chce miec płacone na godziny 10zł a babka mi powie ze ona rezygnuje no nie...

Tak 6lat powiedziałam jej ze chce 9zł na godzinę/i płacone tygodniówki dla mnie lepiej tak będzie wiecie babka sie zgodzila mówiła ze nie ma problemu i cos nas rozłączyło:baffled:jutro będziemy sie widziały i tak w szkole;-)

Tymuniek bo z tego co przeczytałam, to Ty będziesz się nim zajmować po odebraniu ze szkoły, czyli ok. 5 godzin dziennie, 5h razy 5 dni masz 25 godzin plus soboty to nie wyjdzie 1000zł chyba że ja coś źle liczę

reklama
Tymuniek fajnie że się zgodziła na te 9 zł .... czyli gdybyś jej zaproponowała 10 to może tez by się zgodziła, może u ciebie opiekunki biorą dużo wyższe stawki.

Fajnie zawsze dodatkowy grosz :tak::tak:

Agniesia Tymuniek pisała że od środy do piątku do 19 od powrotu ze szkoły i soboty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry