Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Truda, traumatyczne przeżycia... Dziękuję, że napisałaś, aż mi się normalnie płakać zachciało jak czytałam Twojego posta... Musiałaś być bardzo dzielna. Jakie to jednak ważne aby maluszki były w brzuszkach jak najdłużej... Bo to, że dziecko da się uratować to jedno, ale ta późniejsza walka o życie i zdrowie maluszka jest straszna. Mam nadzieję, że dziś jest wszystko dobrze z Kubusiem.
Trzymam kciuki za nas wszystkie aby szczęśliwie udało nam się donosić nasze dzieci do końca...

Truda kobieta silna jestes....
w rodzinie mojego szwagra jest chodzacy przyklad tego ze cuda sie zdazaja....mala Karolinka urodzila sie w 23 tyg ciazy wazyla ponad 500gram...zdziwlam sie ze napisalyscie ze takich maluchow nie ratuja....to przykre patrzac na to ze lekarze z Lublina uratowali takiego malucha...dziewczyynka rozwija sie doskonale malo tego nie ma zadnych ubocznych "defektow" poza tym ze rozwojowo jest wczesniakiem....w tym roku roczek skonczyla...
ja też nie umiemE
Posłuchajcie ja nie wiem jak kilka cytatów w jednym poscie umieścić dlatego pisz teraz do WAS WASZYSTKICH dzękuje za dobre słowa otuchy wsparcie itp
Kochane ja tez dzis zasile forum w dobre wiesci.

:-)