Dzięki dziewczyny troche mnie uspokoiłyscie, mam nadzieje że wszystko bedzie w porządku i dzidzia wyrówna troche te wymiary do kolejnego usg. A ile ważyły Wasze maluszki w 33tc? Moja malutka 2200.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, dziewczyny co prawda jestm tutaj pierwszy raz ale mam pytanie. Czy wasze maleństwa miały rozbieżności w wynikach Usg? tzn. chodzi mi o różnice w tygodniach, jeśli tak to prosze napiszcie jakie. Pozdrawiam
z nadzieją w sercu że za parę dni wrócę 

a ja dzisiaj po usg i sie wkurzylam na siebie z epowiedzialam ze mnie czasem cos zakuje w dole ..... bo szyjka 33mm, podomykane wszystko w usg wsio wporzadku gdybym nie powiedzaiala o kuciu to pewnie nie dostalabym tego paskoctwa na feno cos tam i ste cos tam przeciw palpitacjom serca.... poczytalam ulotke i stwierdzilam ze wole lezec (chociaz lekarz nic nie mowil o tym) niz to brac... w sobote ide na usg4d pamiatkowe do innego gina wiec spytam sie jeszcze jego czy jest koniecznosc barania tego....tym bardziej ze to takie szkodliwe...
mlody moj ulozony jest podluznie glowkowo dlatego tak czuje go nisko czasem w pierwszej ciazy nie moglam tego czuc bo Hubert ulozony byl miednicowo caly czas...
termin porodu na 26 marca mam teraz wg usg mlode wazy 1753 g w 31 tyg ciazy.... hmmm chyba duzo co? Hubert urodzil sie z waga 4180g a w tym samym wieku plodowym mial 1680g...
no nic to zmykam szczesliwa i przerazona wizja porodu sn.. ;-)
gin mi jeszcze powiedzial ze no spa w tym okresie ciazy juz jest nieodpowiednia do brania...hmmm dlaczego?