reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Ja sie delektuje sokiem zurawinowym ,pomaga jak tylko cos sie dzieje "na dole":-).
Nieraz tez wydaje mi sie ze jestem pelna a za moment nic nie moge z siebie wydusic:laugh2:

reklama
no i mam za swoje- połaziłam dziś chwilę, sprzątnęłam lekko w kuchni, wstawiłam naczynia do zmywarki, posiedziałam przy stole bo sąsiad przyszedł na chwilę- calość zajęła mi 1,5 godziny i pojawiły się kłucia w podbrzuszu:-( miałam brać nospę ale się położyłam i jakoś przeszło tylko teraz znowu krocze boli, a juz tydzień odkąd leżałam miałam z tym spokój..Co racja to racja LEŻEĆ TO LEŻEĆ:szok:

Poza tym całe dnie sama spędzam, bo mąż się uczy (jest informatykiem) do jakiegoś egzaminu (jakiś certyfikat ma zdawać ważny) no i jak wraca z pracy to siada znowu do laptopa.. Złoszczę się bo już samej mi ciężko w domu wytrzymać jak nie ma do kogo gęby otworzyć i jak wraca to chciałabym z nim czas spędzić ale buuu.... Muszę dać radę-jeszcze tylko tydzień..:-(choc potem ma uczyć się do swoich studiów które kończy:-( no i tak chyba już do porodu:-( a gdzie czas dla mnie??Tak wiem wiem okropna jędza jestem bo tylko bym jego zagarnęła dla siebie:-(

Nie ma to jak wyżalić się na forum i ponarzekać jaką jest się okropną:(

Dobra idę spać, koniec z żaleniem się.

Kololowych Snófffff :) hihi

Ostatnia edycja:
Hmm... Co u mnie? Troszke sie pozmieniało mieszkam obecnie w Londynie tutaj tez pracuje i ukladam sobie zycie;-) moze za jakis czas znow bedzie mi dane nosic w sobie taka malenka istotke :-)poza tym wszystko zeby nie zapeszyc jest naprawde dobrze
Zawsze bede o was pamietac i was podgladac poniewaz czuje sie poniekad z wami zwiazana :tak:
Buziaczki dla was i waszych malenstw :-D spijcie dobrze kochane hehe i nie przesadzajcie z pączkami :-p

Hmm... Co u mnie? Troszke sie pozmieniało mieszkam obecnie w Londynie tutaj tez pracuje i ukladam sobie zycie;-) moze za jakis czas znow bedzie mi dane nosic w sobie taka malenka istotke :-)poza tym wszystko zeby nie zapeszyc jest naprawde dobrze
Zawsze bede o was pamietac i was podgladac poniewaz czuje sie poniekad z wami zwiazana :tak:
Buziaczki dla was i waszych malenstw :-D spijcie dobrze kochane hehe i nie przesadzajcie z pączkami :-p

Kruszynka to zycze Ci szczescia na angielskiej ziemi:-),ja przyjechalam na rok ( do szkoly) a juz mi 8 leci:-D i rodzine zdazylam zalozyc na obcej ziemi .Powodzenia :-):-):-)
Ide sobie polezec dziewczynki w wannie:tak:,jakby cos to do jutra.

Bardzo dziękuje za miłe słówka :-)mam nadzieje że mnie na kopach pogonią bo co będą tyle czasu ze mną robić albo jakas przepustka ;-)no zobaczymy.\
Będę pisać sms raz do jednej raz do drugiej ;-)i informować jakie krzywdy nam się dzieją.
Jak znajdę chwilkę to może jeszcze z rana się pokaże a jak nie to do usłyszenia bede tęsknić :-(
Aha i nie zapomnijcie mnie informować o rozpakowanych mamusiach :-)

Maniulka mam nadzieję że na tyle krótko będziesz w szpitalu że sama przeczytasz jak pierwsza z Nas się rozpakuje :tak:

dzień dobry!!
ja już wstałam-szybki przegląd forum zrobiony:tak:
ide na tv co by z pół dnia zleciało:-D aaa jeszcze śniadanie trzeba zjeść i kotu naszykować jedzonko.:tak:

Maniulka trzymaj się!!

Witajcie!
Kruszynka, miło, że zajrzałaś. Życzę Ci wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń:tak:
Maniulka, trzymaj się, trzymam kciuki byś szybko do nas wróciła.:tak:
Moi chłopcy wczoraj wrócili, tak się cieszę, że znów jestesmy razem.
Ginka kazała mi dziś zadzwonić o 9 i umowić się na usg (tydzień temu była chora). Tak na to czekałam, a ona nie odbiera telefonu :no:

reklama
Hej!!!
Dzis jakos slabo spalam:-:)-:)-(.
musze sie powoli zbierac bo dzis wizyta,mam cicha nadzieje ze zrobia mi USG chodz by dlatego ze bylam ostatnio w szpitalu.
Trzymajcie kciuki zebym na zdrapke nie trafila:-)

Do góry