Wczoraj zjadłam 2 pączki, i furę faworków, a dzisiaj zjadłam już dwa tosty z Nutellą, galaretkę agrestową, rodzynki w czekoladzie, dwa ogórki kiszone a na koniec popiłam to sokiem pomarańczowym. Na deser zostawiłam sobie jeszcze parę faworków.
;-)
W poniedziałek mężuś zabiera mnie na pizzę KANIBAL, albo na KEBABA, to zaliczymy tak w drodze powrotnej od ginka (ostatnia wizyta) yupiiii

;-)W poniedziałek mężuś zabiera mnie na pizzę KANIBAL, albo na KEBABA, to zaliczymy tak w drodze powrotnej od ginka (ostatnia wizyta) yupiiii

Dziś mi siostra zostawila córę (3 latka) na 2 godziny no i nie powiem, niezle nam się razem bawiło
Trochę się bałam, jak sobie poradze z 3latkiem, ale to takie grzeczne dziecko, ze bylam w szoku
A ja w dodatku po zarwanej nocce, więc zmeczona bylam, a nawet o tym nie myslalam. Kurcze, zaskoczylo mnie, jak dzieci potrafią rezolutnie odpowiadac, hihih. Jak się z nią przekomarzałam, ze ma 3 rączki, to mi zasunęła tekst: "Ciociu, jakbym miała ćsi jąćki, to bym była jak jakiś chjabąść."