tanu
Entuzjast(k)a
Hej Truda.....witaj znowu
mamuśko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a co sie jeszcze okazalo to do tej pory nie mam jeszcze porobionych wszystkich badan... wiec musza mi je zrobic na kolejnej wizycie w poniedzialek. 
ale nie przejmuj się na pewno wszystko jest w porządku :-)

coraz więcej złych opini słyszę i wiem że dobrze zrobiłam tu mam opiekę lekarską super,badania,usg i inne

Ok. 5 rano udało mi się zdrzemnąć, potem pojechaliśmy do dentysty - ta założyła mi fleczer i kazała przyjść za 10 dni. No i cały dzień dzisiaj mnie już nie boli - to jest taka ulga
Tylko, że po nieprzespanej caluteńkiej nocy i bólu spałam dziś trochę w dzień, boli mnie głowa, mam zapuchnięte oczy i wyglądam jak zombie... Ale na szczęście ząb nie boli.