Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby dziś było lepiej jak narazie jest ok tylko mdłości i ten kwas w żolądku, ale zrobiłam zupke mleczną może się uda i przejdzie jejku niech już ten pierwszy trymest się skończypa kochane spokojnej nocy
![]()

hej dziewczynki :-)własnie spędziłam miłe popołudnie byłam z moim synkiem w kinie na kung fu panda ale sie na smiałam najadłam sie popcornu a teraz rumiankiem się racze.Chyba wam jeszcze nie pisałam że borykam się z nałogiem palenia od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży koniec z paleniem ale to bardzo trudne jakos daję rade tylko z tego powodu wciąż cos podjadam:-(
Kurcze te "brudki" w bieliźnie, ja co prawda nie mam kolorowych majteczek;-), ale zdaża się, że pojawiają się u mnie upławki bezkolorowe, wodniste, ale nie zabarwione na żaden kolor....kurka co z tym czopem śluzowym????
nie pamietam czy w 1 ciazy cos mialam...zQo Kochana Czy Twoj suwaczek nie wskazuje zle ejsli masz termin na 29 marca to juz to jest 7 tyg. i 1 dzien ;-) bo masz tylko jden dzien mniej ode mnie a ja mam termin an 2 kwietnia ;-)

bo dopiero znam termin od srody bo wczesniej trudno bylo okreslic moj termin bo z ost @sie nie dalo