Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie
Sara - pieska niestety nie udało sie złapac, za zadne skarby nie chciał wejsc do garazu wiec Paweł go tylko nakarmił, zostawił wode i dał mu spokój. Dziś znów siedzi tam gdzie zawsze;-) Wczoraj dzwonilismy jeszcze raz do schroniska ale kategorycznie odmówili przyjazdu dopóki go nie złapiemy - kurcze myslałam ze to oni sa od tego a nie zwalaja wszystko na zwykłych ludzi![]()
pojechałam do domu psa przenocowałam a rano pojechałam na komisariat zgłosić że psiaka nie chcą przyjąć do schroniska... powiedzieli że mam tam jechać a oni reszte załatwią...
Kurde a u nas na wzw B szczepili w szpitalu Hepavaxem a w przychodni Euvaxem (kapnęłam się dopiero po szczepieniu w domu) i nic nie mówili ze inne szczepionki, innych firm inny rodzaj. Jak wtedy to mogą sami zmienic i nic nie przebąkną że inną szczepionką się zaczeło.dziś pytałam pediatrę - wg nowego kalendarza szczepień nie można zmieniać rodzaju szczepionek jak się już zaczęło jednym należy kontynuować
![]()

Tylko dlaczego nie powiedzieli?akurat ta żołtaczka jest wazną szczepionką bo trzeba ja mieć przy wszelkich zabiegach.
) a tu lipa i od nowa musze sie umawiac,pewnie dostane termin hen hen daleko,no ale moze nie,dowiem sie w pon.