Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
więc myślałam że to tak zawsze jest ;-)
Maniulka jutro gotuje marchewke z ziemniakiem i pietruszka zobaczymy czy to bedzie mu smakowalo.Oj ewelcia to masz przeboje,co za durne babsko
Ciekawe czy jak Szymek przyzwyczai sie do robionych zupek będzie jeszcze chciał słoiczki,bo przecież to co ugotowałes smakuje 1000 razy lepiej:-)
U nas tez dzis bylo duszno i parno a zarazem swiecilo slonce normalnie w pewnym momencie myslalam ze umre nie bylo czym oddychacKurcze, ale u nas zrobiło się gorąco...
Wróciłam ze spaceru cała mokra, Jasiek ledwo żywy spał w wózku.
Chyba będzie burza, bo jest tak gorąco i parno, że się nie da wytrzymać...

No jakie durne baby przeciez mogly sie skontaktowac telefonicznieByłam wczoraj u lekarki z bólem karkukręgosłup mnie tak boli że szok
nie mogę wytrzymać z bólu, cały czas prawie tak na boki macham szyją to mniej boli
dostałam skierowanie na RTG. Byłam dzisiaj w Gdańsku i mi nie zrobili
bo jednej pieczątki brakowało, dodatkowo moja babcia też jechała na czegoś tam prześwietlenie i u niej się czepiali że nie ma napisane w jakim celu ma być to prześwietlenie
normalnie wściec się można, i w poniedziałek jedziemy drugi raz. To oni powinni zadzwonić do naszej przychodni i to załatwić między sobą...a nie że pacjent Bóg wie czemu winien nie zostaje przyjęty... . Oprócz tego lekarka stwierdziła u mnie powiększoną tarczycę i przypisała mi usg tarczycy, no i w związku z tym że wypada mi dużoooo włosów (garściami
) przypisała badanie krwi, bo się boi że mogę mieć niedokrwistość. Eh cała jestem do wymiany po ciąży
. Ale to jest chociaż jedna lekarka którą znam która pracuje w tym zawodzie z powołania...druga w naszej przychodzi też jest super, ale do niej to jest przypisana Patrycja i też zawsze wszystko wyjaśni itd. :-) więc na lekarzy w mojej przychodni nie mogę narzekać ;-)
Ja bylam wczoraj u dermatologa bo myslaalm ze lysa bede.Mi też strasznie włosy wypadająnormalnie garściami wyciągami a jak się czeszę to cała szczotka we włosach takim tempem to też niedługo będę łysa
![]()
kochana podziwiam cie i trzymam kciuki za Natanielka.Witam
Jestem wykończona i nie mam już sił:-( mały ciągle traci na wadze i teraz waży 5700:-( dzisiaj pobierali krew z główki i jak sikło że ciarki mnie przeszły, ale twarda baba jestem i byłam z Nim cały czas jak przy każdym badaniu czy nawet przy nakłuwaniu uszu. Nie wiem dlaczego ale inne matki wypraszaja z gabinetu zabiegowego nawet do welfronu a ja zawsze moge być z dzieckiem bez żadnych problemów - i bardzo dobrze.
Moje wlosy tez sa wszedzieJulia- naprawdę jesteś dzielna! Oby wszystko się szybko wyjaśniło.
Co do wypadających włosów, to ja też gubię ilości niezliczone i najgorsze, że one są wszędzie! Ja tego nie cierpię! Na poduszce, na podłodze, fuuu wiem, że to moje ale mimo to nienawidzę jak tak się walają! Też słyszałam, że po ciąży to normalne.
U nas już po burzy, ale właśnie czytałam na onecie, że w Mielcu przeszła trąba powietrzna- jest nawet zdjęcie, szok co się dzieje!

Sara moze test bedzie pozytywny.jeeeejaaaaaa,az sie...rozmarzylam....czujecie???ja???
a @ nie mam nadal,i chyba za jakies 2 dni testuje![]()

;.
.
Przepraszam. Teraz ponowie zaglądam do Was i może znowu zostanę ;-);-);-)?