Witam,
my już po szczepieniu. Nie było tragicznie, ale trochę Dominik popłakał. Teraz śpi. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. i gorączka tym razem go nie dopadnie.
No i mam dylemat. Rozmawiałam z panią doktor-mam wrażenie, że to bardzo mądra kobieta i ona powiedziała, że póki co mleko jest dla dziecka najważniejsze, a obiadki i deserki najlepiej jak będę dawała od 6 miesiąca. Powiedziała, że Dominik ładnie przybiera po mleku,więc nie mamy co się spieszyć z urozmaicaniem diety. Wdług niej tylko dzieci, które słabo przybierają, albo mało mleka piją powinny wcześniej mieć rozszerzoną dietę.No i teraz nie wiem co robić

Karolka, Miotlica, Justyna ja też z mężem jesteśmy razem już 10 lat. Po ślubie 3latka. Nam też zdarzają się kłótnie, ale gdzie ich nie ma??? Najważniejsze, że się kochamy i jedno za drugim by w ogień skoczyło.

A ja póki co ubranka trzymam.Przydadzą się na następne maleństwo, chociaż mam cichą nadzieję, że to będzie dziewczynka. Aha ale póki co 2 lata mam w ciążę nie zachodzić przez tą cesarkę.
Modroklejka, a TY na kiedy następne maleństwo planujesz?