Agusia1987
Entuzjast(k)a
shift+alt chyba ale nie jestem pewna
długo mi się tak nie robiło. Napewno jakaś taka kombinacja. Może ctrl 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój mąz mówi że albo trzeba przeinstalowac przeglądarke- zależy co używasz.. Mozilla czy Internet Expl.. Abo wejść w narzedzia, opcje i wywalić wszystkie temporary files i cookiesyEwelcia nawet nie wiesz jak miło to usłyszeć mój problem polega na tym że jak wchodzę na stronę BB to w dolnym rogu wyskakuje mi żółty trójkąt z wykrzyknikiem i pisze że mam błąd na stronie i co i lipa nie mogę napisać żadnego komętarza i tęskno mi za wami mamy kolegę który może coś by z tym zrobił ale zanim on się zjawi to nie wiem ile minie czasu Mirosława to mama musi teraz postawić flaszeczkę bo to ona znalazła ja musialam stawiać przy Niko
i po restarcie może juz powinno zadziałac..musisz wcisnąć shift+altco mam zrobic zeby Y bylo Z cos mi sie narobila w kompie
z lewej strony

.
To ja go wzielam na rece do odbicia i myle sobie zaraz dokonczymy no i jadl niby normalnie a potem puscil pawia,ja cala w zupie on i podloga w kuchni

,i nawet picia odmowil
.
Oczywiście TObie tak nie mówię, do siebie samej to mogę mieć taki bezpośredni stosunek
, a zwykle zajadała ze smakiem) to tez sie wkurzam i martwię... A u Ciebie to częstszy problem... Ale Szymuś ma już leki na ten refluks, prawda? To wkrótce na pewno będzie poprawa.
wypijała 150 a teraz około 100
na jeden raz. Woli soczki od mleka
soczku na raz około 100 ml i jeszcze by chciała. Ale myślę że to przez tą pogodę. Patuś wczoraj miała szczepienie i zrobiło się takie zgrubienie w tym miejscu
a dwa poprzednie szczepienia przeszła bardzo dobrze, bez żadnych śladów, gorączki itp. dałam jej około 15:30 nurofenu dla dzieci i śpi do teraz
ale niech śpi maleństwo. Mam smarować to zgrubienie altacetem i robić z tego opatrunki. Szczepiliśmy szczepionką 6w1. Jakiemuś dzidziusiowi też się takie zgrubienie zrobiło? Sorry że ja tak tylko o sobie dzisiaj piszę ale jakaś zabiegana ostatnio jestem