Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

za jednym azem pochlona 170ml, mam nadzieje ze obudzi sie dopiero za jakies 5-6h
PO takiej dawce bedzie spal jak susel

deizzi dziekuje ;-) jak chcesz to podesle Ci linka z opisem pierwszego
Ja wlasnie leze pod KTG i czekam na meza. Wszystko postepuje u mnie baaardzo powoli,po wczorajszym badaniu dzis zostawili mnie rano w spokoju i czekamy do jutra jak sie akcja rozwinie. Czop odchodzi mi na raty,dzis dodatkowo zaczelo mnie przeczyszczac wiec powoli cos postepuje. Swieta na pewno spedze w szpitalu. Desperacko czekam na skurcze,moze jakims cudem uda sie bez oksytocyny. Jutro mam kolejna amnioskopie.
Noelka przestan myslec o porodzie to bedziesz predzej na porodowce niz ci sie wydaje;-)
Makunia oby to juz czas![]()
Krolowa dobrze ze mialas wkolo dobrych i odpowiednich ludzi. Wazne ze jestescie juz w domciu i wszystko jest ok:-)A trauma pewnie bedzie jeszcze jakis czas;-)
Kania Laura wciaz z kaszlem i katarem, chyba odstawie leki bo i tak jej nie pomagaja. Teraz bedzie w domu to napewno wyzdrowieje bo w przedszkolu wszystkie dzieciaki chore wiec nie ma szans na wyzdrowienie
Marynka trzymam kciuki, obys wytrwala do wtorku
Ethan dzis pobil rekord picia mlekaza jednym azem pochlona 170ml, mam nadzieje ze obudzi sie dopiero za jakies 5-6h
PO takiej dawce bedzie spal jak susel
Wybralkam sie z Laura na zakupki i mloda wybrala sobie prezent na zajaczka
Jutro u nas swieto i zostalismy zaproszenie na kawke do mojego szefa, wiec chyba wybierzemy sie z Ethanem bo w sumie dostalismy od calej jego rodziny gratulacje na karcie i pieniazki. Nie wiem na co je wydac bo jak narazie mamy wszystko![]()