Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka
coś mnie dziś kręgosłup boli.. :/
młody po kontroli u pediatry, wszystko oki, jutro wędruje do przedszkola, a pojutrze jadą na wycieczkę..ten to się umie wbić w odpowiednim momencie
a z młodą idziemy na oględziny w piątek, w czwartek z kolei mamy zaklepaną położną
wczoraj odpadł nam pępek :-) od dwóch dni trzymał się na takiej niteczce aż w końcu puścił :-)
Anka tfu tfu.. od tamtej kupsztalowej nocki spokój, dziś jedna w nocy się trafiła
tak się zastanawiam, czy może musli małej zaszkodziło wtedy, mieszanka płatków owsianych, otrębów, suszonych owoców...może za dużo tego było![]()
u nas Mati ładnie się sam bawi-zwłaszcza teraz jak cały tydzień z nami w domu- jak mała buszuje, ale jak śpi to się łasi do mnie dopominając o wspólną zabawę...teraz też jednym okiem z wami, a drugim robimy zadania z książeczki
Szczebiotka biedne jesteście..oby kolki szybko odpuściły
i brawa dla Szczepka, zuch chłopak
MAkunia i niech tak zostaniesłodkiego snu dla Gabi
Alfa może wietrzcie pupkę małej, u mnie młoda miała krostki i czerwoną pupę jak smarowałam nivea baby na odparzenia, teraz nie smaruję niczym, od czasu do czasu sudocremem i jest oki
Deizzi zdrówka, powodzenia w walce z cyckiem..i pamiętaj, jak się nie uda, to nic złego się nie stanienic na siłę
do jakiego rozmiaru zmniejszyć zdjęcie?
Mikowata pewnie mały ma trądzik niemowlecy, u mnie Matik miał
Królowa ja miałam taki stres przy pierwszym synku, to takie nieustające napięcie jak zostaliśmy sami, co będzie jak się obudzi...chyba trzeba po prostu przez to przejść i mówić sobie spokojnie że damy radę!
na pocieszenie powiem, że przy drugim jest już łatwiej, macierzyństwo sprawia więcej frajdy, doświadczenie i wiek robią swoje
trzymaj się
Noelka Witamy wasbuziaki
Ala pięknie śpi córa
Kania i jak po szczepieniu
fajnie, chrzciny będziecie mieli za sobąmy chyba na koniec maja początek czerwca cosik zaplanujemy
hehe proszę jakie aniołki w towarzystwie
Żabka super sobie z synkiem radzicie
Patula każda z nas ma raz mniej raz więcej czasu, musimy sobie na spokojnie wszystko z dzieciakami i domem ustawić, a potem z górki hahaha
Ewelinka ehhh nie oszczędza was los ostatnio, ale po każdej burzy wychodzi słońce, życze żeby wam świeciło jak najdłużej![]()
szczebiotka oby Ninka dala troszke odetchnac mamie, cos wiem o bolach brzuszka
anka26 obiad na 19 os? toz to prawie weselicho
makunia moze faktycznie po prostu byla przemeczona nadmiarem atrakcji i musiala odreagowac
Alfa a moze chodzi o rodzaj pieluch jakich uzywasz? u nas tez pupka byla delikatnie zaczerwieniona, ale zaczelismy zmieniac pieluchy przy kazdym bączku nawet + sudokrem i po kilku dniach bylo juz lepiej
mikowata zrób sobie liste zebys o nic nie zapomniala zapytac, mysle ze lekarze sa do tego przyzwyczajeni
Krolowa moj kregosłup tez daje sie we znaki, nic dziwnego, nie dosc ze nagle nie ma brzucha z przodu to jeszcze ladnych pare kilo dźwigamy teraz..CO do mleka to ja mroże porcie po 100-120 ml i to jest wystarczajace na raz
noelka czekamy na relacje z porodu!
ala ja tez sie juz cwiczen nie moge doczekac. zerkne sobie na ta chodakowskaale wizyte kontrolna u gina mam dopiero za 2 tyg..
Ewelinka oszczędzaj sie kochana jak tylko mozesz, oby taki krwotok sie nie powtorzyl
my znowu dzisiaj gościnnie. ile to jeszcze osob bedzie chcialo poznac naszego synka..
z mężem nawet czas, energię (i chęci) znaleźliśmy wkońcu na przytulanie.. A wieczorem domowa pizza i jakis film..
a dzien na spacer dzis byl przepiekny!
chrzcimy za 2 tyg a musze jeszcze jakis ciuch sobie na ta okazje kupic, co by syn sie mnie nie wstydzil![]()
Ja kiedys pisalam na watku wyprawkowym ze te monitory to tylko stras robia, moja zanjoma po kilku akcjach wywalila go i miala spokojne noce. Wspolczuje tych sytuacji bo wtedy serce zamiera