Drogie Mamy, pomóżcie mi. Moja roczna córeczka nie chce prawie nic jeść. Z łyżeczki nie chce jeść. Poprostu je jak myszka:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Drogie Mamy, pomóżcie mi. Moja roczna córeczka nie chce prawie nic jeść. Z łyżeczki nie chce jeść. Poprostu je jak myszka:-(

matko co my się na stresowaliśmy wtedy

dlatego ma dwie drzemki w ciagu dnia.. z placu zabaw zaczyna juz uciekac jak tylko widzi ze ktos zostawil bramke otwarta. obcielismy mu wlosy maszynka. nie plakal ale rzucał sie jak diabel w szopce. przytul;asek z niego i zrobil sie wstydliwy. rodzina babci zaproponowala nam zmiane pokoju na wiekszy,mozna nawet powiedziec ze padli przedemna na kolana w niedziele i prosili zebysmy zostali. chcieli mi nawet zaplacic za opieke nad nia. ehh przykre to bo 6 dzieci, wnuki i nie ma kto jej pomagac... wiec teraz sie zastanawiamy...