reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marzec 2013

Ella a ty wcześniej nie plamiłaś?? Ciężko powiedzieć jak to jest we wczesnej ciąży, to zależy. Ja nic sie u gina na ten temat za bardzo nie dowiedziałam, jednie wiem ze po spacerze też miałam jasnobrazowa plamke na wkladce a normalnie nie mam tylko jak sie przejde dluzej, wiec rada dla mnie zeby nie chodzic. Ty też sie moze pooszczędzaj teraz , na pewno nie zaszkodzi :happy:

reklama
Kochane widze że większośc z nas zamiast wspomnianego tutaj SPA zamartwia się.. ja tez tak mam choc mąż zabrania:-)
nie mogliśmy wytrzymac i powiedzieliśmy rodzicom - wszyscy cieszą się ogromnie ale jeszcze po cichu :)
ja się staram w miarę dobrze odżywiac (co jest dla mnie odmianą), ucinam sobię drzemkę w ciągu dnia bo padam z nóg..

polecam film "jak urodzic i nie zwariowac' :tak:

Ella bądź dobrej myśli, może to pozostałość po implantacji albo zwykła infekcja.
Widzę, że dzisiaj nie tylko ja mam gorszy dzień, ale na własne życzenia, zaczęłam myszkować po necie i tafiłam na dołujące info, normalnie stara a głupia:-(

To czekanie jest dobijające, dobrze że sporo zajęć, jesteśmy na etapie poszukiwania domu bo za miesiąc Mąż zaczyna pracę w mieście odległym od tego gdzie obecnie mieszkamy prawie 4godz, tak więc jakoś koło wtorku, środy jedziemy na "polowanie" potem powoli pakowanie, może jakoś przetrwam te 3tygodnie

Dzięki dziewczyny...
ja jakos dziwnie podchodzę do plamień- jakoś wydaje mi sie, ze jak coś się pojawia w tak wczesnej ciazy to jestem nie mal pewna, że nic "z tego" nie będzie:zawstydzona/y:
Tak Madziu, po raz pierwszy pojawiło się to jakies póki co jednorazowe mikro plamienie na wkładce.
W pierwszej ciazy nie miałam w cale, w drugiej własnie w 6-tym tyg coś, no a w 7tyg było juz 'po wszystkim":no: dlatego dobiło mnie to juz na początek zwłaszcza, że jestem bardzo aktywną osobą:baffled:
No nic...jutro jedziemy nad wode sie zrelaksować a potem się zobaczy co będzie dalej :sorry2:

W każdym razie całym sercem jestem z Wami :-)

Może i Was zainteresują bezpłatne spotkania dla kobietek w ciąży i świeżo upieczonych mam - w różnych miastach w Polsce - patronuje im Stowarzyszenie DOULA w Polsce i Fundacja Wcześniak - Akademia ********.pl. Ruszają w Warszawie 23 sierpnia, później Poznań, Gdańsk, Wrocław i Kraków.

Witam się na szybko dziś.
Objawy nadal mam słabe zamiast się nasilać. Większe były kilka dni temu niż od 3 dni :baffled: Zrobiłam rano test- najpierw negatywny a po zalecanym czasie pojawiły się II:eek: Jutro zrobie tą betę bo jutro lub we wt powinnam dostać @. Niestety na prawdę średnio to widzę dziewczyny...wygłąda na to, że "Pyłek" się nie "przyjął":no:

W każdym razie miłego i słonecznego dnia Wam życzę i zbieram się nad ten zalew odpoczywać z rodzinką:tak:

reklama
Witam wszystkie marcóweczki z niedowierzaniem dolączam do was, termin na 8 marca .Macie juz jakies męczące objawy?

Do góry