maryla86
Fanka BB :)
sper przyrost na pewno wszytsko jest i będzie ok ;-)moja betka przedwczoraj 407, a dziś 1102:-) także troszkę mnie to uspokoiło
u mnie tak samo ból brzucha ustał plamienia tez i czuje sie dobrze no i apetyt mam jak koń ;-)Hej, u mnie ból brzuch ustał i czuję sie podejrzanie całkiem dobrze. Piersi też mniej bolą. Zgagi nie mam. Apetyt jak zawsze duży. Czekam na mdłości, a tu nic, ale to chyba jeszcze za wczesnie. Szkoda ze ten czas tak się ciągnie... Dziewczyny, napiszcie czy kiedy zamierzacie oznajmic w pracy o ciąży. Ja chcialabym juz po USG, bo mam stojąca prace i chciałabym, zeby mnie wspolpracownicy traktowali ulgowo.
pewno powiedz po usg, ja mam działalność wiec mnie omija powiadomienie pracodawcy ;-) ale wolała bym wcześniej wiedzieć że mam pracownice w ciąży także myśle ze po usg śmiało możesz powiedzieć ;-)
madzia no tak niby plamienia to normoalna rzecz ale stresują jak cholerka także wcale Ci sie nie dziwie że sie niepokoisz ale przyrost jest super więc myśle ze wszystko ok
i to prawda z tym zamartwianiem - pewno jeszcze nie jeden powód znajdziemy ;-)
Dlatego tak to wesele mnie kusi, mysle ze pogadam z moim (wczoraj byl u tego kolegi na kawalerski, wrocił o 5:-)) że ok pójdziemy ale jak będę źle sie czuła albo coś to wrócimy do domu, a ogólnie postaram sie głownie siedziec na dupce i za wiele nie krecic i chyba zrezygnuje ze szpilek, jak myślicie?? Zajme sie ciastami , przystawkami i tego typu sprawami 

Jakoś dziś pierwszy raz na poważnie dopadły mnie czrne myśli, że jednak w pon zamiast potwierdzenia to dostanę @
:-( Ehh..nie będę Wam zamulac bo tu trzeba się pozytywnie nastawiać a nie przybijać więc wezmę dziecia na spacer zanim upał się zrobi totalny i może zacznę coś czuć...