Ulkan - bardzo wspólczuję z powodu taty....
ale też uwazam, że czasem ta kolejna chemia już tylko gorsze rzeczy przynosi, zamiast poprawę.....
a do swojego zdania masz prawo kochana
kiniusia - to pewnie przez to ciśnienie.... może kawkę sobie wypij?? ja tez niskociśnieniowiec, o ile w 1 trymestrze nie piłam to teraz pijam czasem jak właśnie czuje, że za bardzo spada....
dobrze, że się uspokoiłas, że z dzieciem wszystko ok!!!! i odpoczywaj ile możesz
Królowa - zaciskam kciuki za jutro - nastaw się, ze może byc opóźnienie!!!! i czekamy na wieści po &&&&&&&&
kociatka - ja ci powiem, ze moja szefowa od razu jak sie dowiedziala o ciąży to powiedziała, że mam iść na zwolnienie i myśleć o dziecku... w mojej pracy trzeba dawac z siebie 100% cały czas okow oko z klientem, więc i stres i odpowiedzialność....
powiedziała, że praca poczeka, więc cieszę sie wolnościa i ciażą
no i przynajmniej jak znowu dzisiaj Maja obudziła się ze stanem podgorączkowym to mogłam spokojnie zostawić ją w domu....
taki mój wrazliwiec i tak bardzo tą szkołę przeżywa, chociaż tam naprawdę jest bardzo ok.....
dziewuszki ja tez mam wrazenie, że ten mój skarb niezłe mi fikołki fika - już dzisiaj wyraźnie czułam kilka razy

cuuuuuuudne uczucie
spokojnej nocki kochane