Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieje ze to jednoroazowy spadek zelaza i bedzie dobrze;-)Hej
Dzwonił mój gin przed chwilą, w wynikach krwi wyszła mi lekka anemia :/Anemia w połączeniu z niskim ciśnieniem (wczoraj w szpitalu 80/45) i mamy omdlenie. Zaraz mój M. jedzie do gina po receptę na żelazo. Oby to był tylko jednorazowy incydent.
Dzisiaj też czeka mnie leżenie do góry tyłkiem..i nie miałabym nawet nic przeciwko temu gdyby nie to, że miałam dziś iść na jogę, no ale nic jak mus to mus, dzieć najważniejszy![]()
joga zaczekanie nie trzeba sie specjalnie przygotowywac. Warto jednak oproznic pecherz, podobno ulatwia badanieDziewczyny, mam pytanie: czy do tego usg genetycznego jakoś trzeba się przygotować? I czy trzeba pić wodę wcześniej czy trzeba mieć pusty pęcherz?
Trzymajcie za mnie kciuki ok 18.30! Stres jest tym większy, że nie jest to mój lekarz tylko jakiś nieznany, :/

toz to noc
Ja mam problem zeby o 8 wstac
Ciezarnej sie nie odmawia
Na szczescie to byl bol 3 dniowy i po rosole wszystko przeszlo:-)Dziewczyny, mam pytanie: czy do tego usg genetycznego jakoś trzeba się przygotować? I czy trzeba pić wodę wcześniej czy trzeba mieć pusty pęcherz?
Trzymajcie za mnie kciuki ok 18.30! Stres jest tym większy, że nie jest to mój lekarz tylko jakiś nieznany, :/