zilla
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a czy kupujecie jakieś ciążowe gazety? Sprawdzałam w Empiku jest kilka tytułów ale nie mogę się zdecydować, którą kupić. Co polecacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Najwazniejszego sie dowiedzialam jednak - szyjka bardzo krociutka, ale przynajmniej nie rozwiera sie. Z dobrych wiesci - oddalam mocz do analizy i wyniki mnie podbudowaly (juz sa). Ciagle mialam za wysokie ph i rozwijaly sie bakcyle
Nie pomogly mi te cudowne tabletki zurawinowe, ktore bralam od poczatku ciazy, ale... sok zurawinowy. Od razu ph spadlo z 8 do 5. I bakcyle nie maja szans;-)
Leze, innego wyjscia nie mam. Pewnie i tak zaloza mi szew. Ja te ciaze przeleze cala praktycznie - bo najpierw lozysko sie odklejalo, potem zlamalam noge, teraz szyjka

jak zaczyna kopać to aż czasem zdarzy mi się podskoczyć z zaskoczenia. Dzisiaj wczesnym po południem położyłam się i akurat bąbel zaczął szaleć. I tak sobie obserwowałam ten brzuch, i patrzę najpierw z jednej strony pojawiła się tycia góreczka, a potem z drugiej. Już sobie wyobraziłam jak tam taka malutka stópka tą skórę unosi
Niesamowite, nie spodziewałam się że to tak będzie już widać :-) A pomyśleć że to dopiero początek