Ulkan
Mama Wojtusia i Franusia
Różni są lekarze i różne mają podejście. Z tego co piszecie, to ja z mojego jestem bardzo zadowolona - za wizytę z usg bierze 60 zł, sama wizyta trwa zazwyczaj 30 - 45 minut (szczegółowo bada). Minus jest taki, że nie zapisuje na godziny, więc nieraz w poczekalni trzeba wysiecieć 4,5 godziny;/ doświadczyłam tego w poprzedniej ciąży, kiedy to w 6 miesiącu czekałam na swoją kolej od 19 do 23.30!!! Myślałam, że zwariuje. No ale nie można mieć wszystkiego.
Z doświadczenia powiem, że takie nie bardzo mocne bóle brzucha są normalne - jak wam to dokucza, to możecie wziąć no-spę, bo ją w ciąży wolno. Szczególnie teraz i w okolicach 7, 8 miesiąca, kiedy pojawiają się skurcze przepowiadające B-H (ale to jeszcze przed nami
).
Ja dziś idę do lekarza. Pewnie jeszcze nie usłyszę serduszka, bo będzie za wcześnie, ale może zobaczymy już pęcherzyk
Z doświadczenia powiem, że takie nie bardzo mocne bóle brzucha są normalne - jak wam to dokucza, to możecie wziąć no-spę, bo ją w ciąży wolno. Szczególnie teraz i w okolicach 7, 8 miesiąca, kiedy pojawiają się skurcze przepowiadające B-H (ale to jeszcze przed nami
Ja dziś idę do lekarza. Pewnie jeszcze nie usłyszę serduszka, bo będzie za wcześnie, ale może zobaczymy już pęcherzyk

dobrze ze nikt nie widzial :-) moze dlatego ze nic nie jadlam rano.nie wiem