Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze cos mnie brzuch boli od rana, tak jak na okres, teraz doszedł jeszcze bół w lędźwiach.. pierwszy raz tak mam.. Dziewczyny martwic sie czy to norma?
Martuśka to dał tatuś popis jak się zajmuje dzieciakami!!!
Muszę wstać odgarnąć w tym domu, ale będzie ciężko... moje koty kociokwiku dostały i latają jak szalone rozrzucając wszystko a sierść już można ją w kg liczyć lata po całym mieszkaniu!!! jakieś pomysły na obiad???
Mówie do chłopa, że dzieci głodne i jak on to widzi a on na to, że mogłam mu podopowiedzieć, że trzeba im dać jeść
Myślałam, że chyba się zdematerializuję, ale powiedziałam mu tylko, że chyba jest niepełnosprawny (nie ubliżając wszystkim niepełnosprawnym). Ręce opadają. Czasem ma przebłyski
ale w większości jak nei powiesz to nie jest zrobione. Jak to mówią "widziały gały co brały" choć dzieci to ja z nim przed ślubem nie miałam;-)
może to na nią winę zwalę, faktycznie. Albo muszę usiąść i się wypłakać porządnie a nie po kątach i może przejdzie.
znaczy jest ale jeszcze ordynator nie podpisał. A ja na poniedziałek go potrzebuję do swojego lekarza..
No normalnie wszystko jak na złość 
Gratuluje syneczka i generalnie dobrych wiesci od doktorka! Odpoczywaj zatem skoro obiad prawie gotowy
Kurcze nawet ja tak nie gratuluję wam jak wy mnie