truskafffka
Fanka BB :)
Trzymam za was kciuki dziewczyny, tulę bo wiadomo stresy są... ehhh
ale wiem że wszystko będzie dobzre i tego się trzymamy!!!
ale wiem że wszystko będzie dobzre i tego się trzymamy!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hejoo
ja świętuję:-) Rybcia jest już z nami 20 tygodni:-)
Deizzi fajny filmik:-)kto tak fajnie to wszystko składa "do kupy" ?
Anka no proszę, niezły weekend będzie
Betina dzięki, ja mam teraz test obciążeniowy, od razu 75g, jak nic nie wyjdzie, to pewnie za jakiś czas znów będę robić..
pozdrawiam i miłego weekendu życzę![]()
dziewczyny ja znowu w szpitalu nawet nie zdazylam wyjechac do siebie..ale plamienie znowu bylo jednorazowe i sie nie powtarza..konsultowali sie z moim lekarzem przez tel i byc moze wypuszcza mnie na wieczor albo jutro rano zebym wrocila do siebie pojde do swojego gina i najprawdopodobniej polozy mnie tam w szpitalu nadal nikt nie wie skad to sie beirze jestem zalamana
Kiniusia trzymaj się :-) Na pewno będzie wszystko dobrze &&&&&&&&&&&&
A ja też wczoraj zaczęłam plamić... Dobrze, że jutro mam wizytę, a dzisiaj mnie od rana brzuch boli jak na @ :-( Masakra!!
Niestety im ciaza starsza, tym bardziej bedziemy sie na rozne rzeczy uskarzac. Mnie brzuchol od wczoraj boli w miejscu blizny:-(

Dlatego też jest to wskazane żeby rodziły już przez cc...a ja myślałam, że spadnę z krzesła!! Nigdy więcej oglądania takich rzeczy do czasu aż mała nie będzie poza brzuchem