Krolowadramatu to będziesz miala cc?
Makunia nie tak duzo przytyłaś. Super ze na wizycie wszystkook. najważniejsze ze dzidziol rosnie!
Martuska mam nadzieje ze u Alka nie będzie jednak nicgroznego. Niech szybko zdrowieje. A gdzie rodziłaś wtedy ze tak szybko Ciewywalili?
Nomimalone nie gledzisz, baby tak maja po prostu. Ja tez sięwszystkim przejmuje, rozmyslam, obliczam, kalkuluje… można ocipiec. A może wrzucwlasnie na luz jak Twój malzonek? Jeśli czegos nie zdazysz kupic czy zrobic toswiat się nie zawali. Delektuj się swoim stanem a nie oczekuj w stresie malego Babla.Zobaczysz, wszystko samo się ulozy. Jak zobaczysz dziecko to będziesz wiedziałaco mu potrzeba i jak się nim zajac. A co do facetow to niestety trzeba pokazacpalcem…
Barbia ja mam tak ostatnio często. 5/6 rano a ja wypoczteta…dzis się możesz czuc dobrze, poczekaj jednak po paru takich nocach… eh zombie
Betina to super ze jedziecie oglądać porodowki. I powodzeniaw szkole! Fajnie ze tesciowa kupila cos dziecku, moja tez przywizola ostatniosweterek i paputki, ale nie żeby jakos szalala.
Kania to szybko poszla, a Ty do pracy wróciłaś? Chciałabym żebymoja już cos mówiła, ale poki co wymusza wszystko placzem i krzyczy. No coz…dobrzeze udalo Ci się buty kupic, ja cale szczescie mam z tamtego roku. Mam nadziejeze Mikołaja mala się nie boi
Ja dzis ledwo zywa, znow wstalam nie wiem po co o 6.00. próbowałamdospac ale srednio mi to wyszlo. Teraz mala drzemie, a ja ide obiad robic…buziaki dla was