reklama

Marzec 2013

reklama
Ewcik witaj po urlopie:-)
streszczenie: marudzimy głównie chyba:-D

Jula przykro mi bardzo:-( Wcale się nie dziwię, że wstrząsnęło to Tobą

Jotka super, że obawy o reakcję mamy okazały się sporo na wyrost:-)

Ja dziś, aż wstyd się przyznać, ale cały dzień w piżamach spędziłam a teraz już wykąpana i w świeżych piżamkach, pospałam sobie trochę bo mąż po południu z Synkiem, ale też dzień nie całkiem bezproduktywny, zrobiłam obiadek, upiekłam szarlotkę i nawet ze Szczepkiem na dworze pobiegałam:-)

Dobrej nocy Kobietki

Jula starsznie mi przykro ....

Ewcik udanej imprezki !!!

Hej dziewczyny, ja się dziś obudziłam z takim bolem brzucha okresowym ale dość silnym, wzięłam nospę troche przeszło ale cały czas ten brzuchol czuję :( dobrze że mam we wtorek wizyte i mam nadzieję że wszystko będzie ok bo cos się martwię :(

Witajcie niedzielnie, dla odmiany u mnie słonecznie, choć temperatura nie rozpieszcza bo pewnie ok 18st

Ewcik Wszystkiego naj naj dla Syneczka:-) Bawcie się dobrze:-)

Corozon to zazdroszczę tej chęci wstawania, u mnie właśnie odwrotnie a i tak dziś już przed 8 musiałam się zwlec z łózka bo młody się buntował

Zabka mam nadzieję, że czas do powrotu Twojego mężczyzny szybko minie, Corozon ma rację, sama nie jesteś, my tu czuwamy:-)

szczebiotko na 20 ma byc:-)juz sie nie moge doczekac:-D nie jestem sama w domu.mieszkamy z babcia jego bylej zony co sie wam moze wydac dziwne:eek:babcia go traktuje jak swojego prawdziwego wnuka a ja duzo jej pomagam bo ona juz swoje lata ma(82).tylko z nia nie pogadam.nie wie jeszcze o ciazy ale sie domysla;-)

ewcik sto lat dla synka

mi dzis strasznie zimno brrrr:dry:brzusio mnie dzis troszke bolal rano ale przeszlo samo. no i ledwo obiad zjadlam w trakcie mnie strasznie mdlilo.musialam sie polozyc i przy okazji sie zdrzemnac.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny moge do was dolaczyc? na forum jestem juz dlugo ale na watku staraczek .

Mieszkam w UK, tutaj system zdrowotny jest zupenie inny, inaczej wygladaja badania ginekologiczne i opieka w czasie ciazy.
Z mezem zaczelismy sie starac okolo 2 lata temu. W koncu po kilku miesiacach prob, poszlam do przychodni i powiedzialam, ze cos jest nie tak, a ze cykle zawsze mialam b.nieregularne skierowano nas do kliniki plodnosci.
Od pazdziernika zeszlego roku az do teraz przeszlismy mnostwo badan, m.in. badanie droznosci jajowodow, horomny, badanie armii itd. Wyniki mielismy w normie, ale dzidzi wciaz brak.

No i dopiero po roku zaczynaja tutaj dawac Clo i monitorowac cykle. Bylam niezbyt pozytywnie nastawiona, prawie pewna , ze sie nie uda. Zaplanowalismy wakacja do Hiszpanii, bo juz mialam dosyc odkladania wszystkiego na potem, czesto mialam takie myslenie, tego nie zrobie, tam nie pojade, bo co bedzie jak zajde...

Dwa dni temu w piatek 13 zrobilam test -wyszedl pozytywny. Wczoraj zrobilam dla pewnosci kolejne 2 i tez sa pozytywne.
smiley.gif

Nie moge jeszcze w to wszytsko uwierzyc. Boje sie bardzo, ze cos moze byc nie tak. Tak bardzo tego pragnelismy i obawiam sie ze piekny sen szybko sie skonczy.
Wiem, ze jestem pesymistka i to straszna, ale tyle juz przeszlismy, ze caly czas bede miec male obawy....

I widzicie wtedy kiedy juz mialam takie podejscie bedzie co bedzie, zaciazylo mi sie i chyba tak jest w zyciu, ze nie wolno na nic napierac a szczescie w koncu do nas przyjdzie. Za 2 tyg wakacje boje sie troche tego wyjazdu, ale bede sie oszczedzac.

Tak bardzo mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze.
smiley.gif

czy tez mialyscie silne bole brzucha jak na @? bardzo sie tym martwie, ze moze sie tam cos dzieje nie dobrego.
I brzuch juz mi troszke odstaje, zawsze bylam chudzielec i boje sie, ze mi spuchl bo cos jest nie tak? a moze to normalne na poczatku ciazy, ze juz rosnie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry