reklama

Marzec 2013

reklama
Czesc dziewczyny :)
Przepraszam, ze robie to tutaj i wtracam Wam sie troche w watek, ale mam do Was prosbe. W piatek powinnam dostac okresu no i go nie dostalam do dzisiaj. Jako ze jestem osoba mega ciekawska to juz nie bylam w stanie wytrzymac z testem do jutra rana. Zrobilam go teraz o 22.45
Widze na tescie cien cienia- mega delikatny.
Mozecie Wy go ocenic? Jesli dobrze pojdzie, to dolacze do Waszego grona :)
Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi :)
DSCF3752.jpgDSCF3757.jpg

Tam bez wątpienia są dwie kreseczki - ale możesz rozbić betę dla wszelkiej pewności;)

U mnie weekend przeleciał jak jedno mgnienie, ale tak jest zawsze jak ma się wolne. Dziś mi się włączyły mdłości, ogólnie czuje się gorzej, ciężko mi wystać w jednym miejscu dłuższą chwilę, bo zaczyna m i się kręcić w głowie. Widzę, że czas ciążowych dolegliwości powoli się zaczyna. Dodatkowo czeka nas jeszcze w najbliższych miesiącach remont łazienki. Jak sobie pomyśle o tym kurzu, gruzie i tum wszystkim, to jeszcze bardziej mi "ciężko"...

Ulkam na też zaczynam odczuwać co nie co. Jestem mega zmęczona, i też niekiedy kręci mi się w głowie. Dzisiaj mi się głupoty strasznie śniły, ale to dlatego że najadłam się na noc, bo byłam mega głodna hehe:-)
koło 9 zadzwonię do lekarza żeby się umówić,
Ewelinka ja tam widzę kreskę drugą, ale powtórz z rana, albo leć na bete (w niektórych labo można mieć po południu już wynik) i będzie po domysłach:-)ale widać na bank także dołączaj do nas:tak:

Czesc dziewczyny :)
Przepraszam, ze robie to tutaj i wtracam Wam sie troche w watek, ale mam do Was prosbe. W piatek powinnam dostac okresu no i go nie dostalam do dzisiaj. Jako ze jestem osoba mega ciekawska to juz nie bylam w stanie wytrzymac z testem do jutra rana. Zrobilam go teraz o 22.45
Widze na tescie cien cienia- mega delikatny.
Mozecie Wy go ocenic? Jesli dobrze pojdzie, to dolacze do Waszego grona :)
Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi :)
Zobacz załącznik 482982Zobacz załącznik 482983

Ewelinka masz tak samo jak ja :)
tez tylko cien byl zrobilam test za 4 dni i byly dwie duze krechy Gratuluje

Kurka, rano wymiotowałam a teraz mi niedobrze:(

Ja nie mam objawów ..może to i dobrze ale sie martwie czy wszytsko dobrze jest ;)
w weekend jak byluismy na działce raz mi bylo goraco a za chiwle zimno ..
powiedzielismy moim rodzicom w niedziele..wiem ze to wczesnie ale mieszkamy razem i stwierdziliismy ze ukrywac sie ...nie ma sensu i tak wyjdzie niedługo na jaw...bo albo wymioty albo cos...
rodzicom mezusia powiemy po badaniach.. bo matka jest ciagle nie wygadana i nie potrafi jezyka za zebami trzymac moja przynajmniej dla siebie zachowa..balismy sie tez ze beda mi ciezko kazali pracowac na dzialce a to owoce zbierac a to trukskawki pielic a to cos przynies podnies...dlatego mowilismy a teraz ciagle uwazaj na siebie... ":)_

reklama
Witam :)
Dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi. Test powtorzylam dzisiaj rano, z tym ze innej firmy i wyszedl negatywny.
Niestety bety nie moge zrobic, poniewaz nie mieszkam w Polsce, a tutaj nie wiem gdzie sie udac w celu jej zrobienia. Okresu dalej nie mam.
Nic mi nie pozostaje jak poczekac jeszcze ze 3 dni i test powtorzyc :)
Dziekuje jeszcze raz!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry