betina79
Fanka BB :)
no ale nie zebym chwalila, chlopow i dzieci sie nie chwali...![]()
heh bardzo mi sie to spodobalo
kiniusia oby Ci szybko minelo, wez ksiazki i gazetki i czas jakos zleci
ja na dzis mam juz dosyc allegro. przesyt tematem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ale nie zebym chwalila, chlopow i dzieci sie nie chwali...![]()

Cieszę sie, że mój Synke mniej pomysłowy jest. Co do prowadzania za rękę to i Jemu zdażają się dni kiedy po prostu dupkę zawraca ale zazwyczaj wie czego chce, zresztą jak mnie raz na "manowce" wyprowadzi to później już mniej chętna jestem do współpracy i On o tym wie więc nie nadużywa;-)
mnie czasami przy okazji zakupów ogarnia tylko "panika pustego konta";-)
mnie nic tak nie cieszy jak zainteresowanie meza zakpuami, szczegolnie jak sam jakis pomysl wysunie.
mam nadzieje, ze to juz ostatnia do porodu, jak nie to kogos ubije... bawie sie w osobistego terapeute - glowa do gory Marysiu inni maja gorzej
dzisiaj wybieram sie na nocleg do kolezanki, pozostana mi 3 samotne noce, moze kogos zwabie na nie do siebie ;-) milego dzionka Wam zycze kochane!
Pmiętacie mnie jeszcze, nie? przynajmniej niektóre
Przerwałam bo było u nas chorobowo jeszcze przed Świętami. Na Święta juz wszyscy zdrowi chwała Bogu. Jedyna ja zakończyłam chorowanie mega zatokowym katarem i wyleczyłam sie Sinupretem i naturalnymi sposobami. Polecam ten specyfik. Reszta rodziny była na antybiotykach i z gorączką. Mam nadzieję, ze etap chorób u nas już zamkniety na długo

. Trochę schylania, chodzenia, składania i dostałam zadyszki:-(.
.
.

Koniecznie musze posegregowac rozmiarowo bo wzielam tylko 56,62 i 68cm.

30kg na plusie jest uciazliwe i pewnie dalabys rade. Ja z Laura mialam 29 na plusie teraz sie pilnuje i zazdroszcze ci tylko 4,5kg bo u mnie juz 11

Tryka pocieszyłaś mnie bo u mnie póki co dwie szufladyAle ja mam już ciuszki nawet na 80:-)
NomiMalone ja miałam się wybrać na talas chmur ale jakoś ciągle mi nie po drodze i pewnie obejrzę na zalukaj-uWczoraj byłam z Gabrsyiem an Supermarkecie...i powiem Wam, że film mnie zaskoczył pozytywnie
) Myślałam, ze kolejny polski nie wypał a tu taka niespodzinka
Za tydzień idziemy na bejbi blues-a
Ale to chyba jedna z ostatnich takich naszych wypadów we dwoje...ja coraz gorzej funkcjonuje:/ Męczę się strasznie szybko, A Gabryś coraz szybszy...rok temu to on nie mógł mnie dogonić, a teraz siup i mamy sytuację dokładnie odwrotnąMarzy mi się już poród... jakoś nie przepadam za okresem ciąży, a trzeci trymestr mnie dobija:/
Ci sami aktorzy ucharakteryzowani nie do poznania w kilka nowych postaci. Trzeba się trochę na filmie skupić, ale warty zobaczenia.Deizzi, ciąża to też nie mój najulubieszy stan. wkraczamy w ten najcięższy okres teraz. Co do Antosia to czuje, że jeszcze chwila a mamusią będzie sie musiał dzielic i dawał Ci popalić ostatnio. Co do brata w brzuszku to moje dziecię też szaleje tak, że nie raz krzyknę z bólu. Cóż chłopakiJestem już po prostu wyczerpana tą ciążą z pierwszą było inaczej. Boli kręgosłup, nogi, ręce, brzuch... Brzuch twardy jak kamień... Mały szaleje... Zrobię parę kroków i jakbym maraton pokonała... Wycieram głupie kurze a ręce mi z wysiłku opadają... MASAKRA. Mam dosyć. Proszę o duże, zdrowe dziecko i szybki poród.

Łatwiej urodzić, ciuszki na dłużej starczają
Co robiłyście na Sylwestra?

dziekuje za slowa pocieszenia w sprawie mojego prawkabylo blisko,a egzaminator mi sie trafil mlody i przystojny
czytam was ale cos nie mam nastroju pisac:-(ciuszkow dostalam ogromne ilosci wiec sie wzielam za pranie i prasowanie. jeszcze zostaly zakupy dla mnie.nie bede ukrywac ze boje sie porodu:-(moze dlatego taka przybita jestem:-(

No ale u nas właśnie sypialnia jest w proszku, bo mamy tylko łoże i szafeczki-nakastliki. Potrzebna mi taka zabudowana do wnęki garderobianej, komoda i kominkowa na książki. Czekamy na kasę ze zwrotu vatu budowlanego i mam nadzieję,że się wyrobimy do narodzin malucha.

?