Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Deizzi jak tam egzaminy w szkole ? dobrze poszło??
Zdane co najważniejszeMoże nie jakoś super ale zawsze dwa zdane
i jak na zero nauki to całkiem dobrze
![]()
I to najważniejszeja tam też się ocenami nie przejmuję,byle do przodu
No mnie czeka ta masakra w ten weekend...ech.
tak moja Droga kosmetyki Penaten moge polecic bo uzywalam przy Laurze i nie mialysmy problemowanka26,07[/B][/URL] chcialabym miec chociaz polowe twojej energiiPenanten? wlasnie sie nad nim zastanawiam, wyprobowany, polecasz?
Wstaje rano a tu zima... Od piatku mam mezulka w domku i juz naszczescie zaprotestowal i nigdzie sie beze mnie nie wybiera. Strasznie tak spac samej (nie liczac dzidka)...
Tak wiec teraz spedzamy razem wspolnie czas, ja to sie M nacieszyc nie moge i caly czas go buziakami i przytulakmi molestuje ;-) W weekend przyjechala lodowka marzen (2-drzwiowa z funkcja kostek lodow itp) no i zrobilismy przemeblowke. Brakuje tylko komody, prania i prasowania ciuszkow. Ja jestem na ogonie (30 tydz), wiec mam troszke wiecej czasu od was ;-) Poki co zdrowko mi wspaniale dopisuje, dalej nie odczuwam zadnych ciazowych dolegliwosci a i grypa tez mnie omija. Zyc nie umierac!
Glaszcze po brzuszku kazda z osobna i sle mnostwo mojej pozytywnej energii![]()

hmmm ja bym poszla na odzdial chociaz dlatego ze jakbym miala skurcz to by mnie podpieli do ktg i wiadomo by bylo czy to bol z kolki czy skurcze sa tak mocneLekarz chciał mnie wziąć na oddział na 2-3 dni. Odmówiłam. Mąż mówi że źle zrobiłam. Mam przyjść w środę na 11.30 do szpitala chociaż na ktg, więc pojedziemy, skurcze spowodowały skrócenie się szyjki ale nie jest jeszcze rozwarta. Dodatkowo mam zastoje w nerkach i kolke nerkową i dlatego aż tak bardzo boli. Mam brać nospe forte trzy razy dziennie po dwie tabletki, reszta po ktg jak coś.
Powiem Wam że dzisiaj tak bolało że łzy mi z oczów leciały, mężowi się ręce trzęsły na ten widok, z bólu zaczęłam wymiotować. Coś nie do opisania. Pot ze mnie kapał, gorąco mi się zrobiło... Niewyobrażam sobie męczyć się tak kilkanaście godzin żeby urodzić dziecko. Już dużo bardziej wole ranę po cc niż to co dzisiaj czułam. Nigdy więcej. Współczuje Wam kochane tego co będziecie musiały przejść za kilka tygodni.

Zabka trzymam kciuki za posiew![]()
Anka oby paczka przyszla, a kuchnia się nie przejmuj. U mniesyf jak ta lala…a ten domek na drzewie super sprawa! Żeby moja się już bawilatakimi rzeczami..eh

:-niestety nie pomogły ani antybiotyki ani kremy (kortykosteroidy), wiec jutro szpital i testy wątrobowe:/ Po raz kolejny stwierdzam - nie jestem stworzona do ciąży. Ide się drapaćcałuje Was mocno - odezwe sie jak wyjdę
![]()
Anko widzę,że zainwestowałaś w butelkę AVENT philipsa,powiedz masz już jakąś opinię o niej? bo ja dziś też kupiłam ale nie wiem czy jest dobra... Smoczki też tej firmy kupiłas??
Jutro wizyta u gina !!! nareszciekurcze muszę się uczyć do szkoły na egzaminy,a nie chce mi się...;/

Życzę Ci, żeby skurcze poszły precz...i żebyś spokojnie doczekała do tego cc!!!
ja mam teorię, że to taki malutki przedsmak macierzyństwa...niewygoda, ból owszem ale jak czujesz w sobie to Maleństwo a potem patrzysz jak rośnie i zmienia się na twoich oczach to wiesz, że byłabyś w stanie znieść o wiele więcej
my mamy listę rzeczy "niezbędnych" jak wreszcie kupimy dom i takie właśnie cudo zajmuje jedną z wyższych pozycji;-)Fajnie, że masz Męża w końcu w domku, naciesz się Nim:-)
szyba pekla.ojczym kilka razy tez ja uderzyl
wlasny ojciec na nia reki nidy nie podniosl.jak tak mozna
P ma z tym porzadek zrobic.w nocy nie spal bo tak go to meczylo. przepraszam ze tak tylko o sobie pisze.