reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marzec 2013

reklama
witaj na forum
Gratuluje fasolki i jestem pewna ze 26 lipca zobaczysz i uslyszysz serduszko :) To dzien moich urodzin wiec napewno bedzie szczesliwy:tak::tak:
Stawy mnie nie bola ale inne dolegliwosci posiadam:-D
Podobno w 1 trymestrze niektore kobiety traca na wadze wiec nie ma sie czym martwic, zdazysz nadrobic:sorry2:

Oby nie za dużo :) ale znając moje szczęście będę wyglądać jak słoniątko. No ale cóż czego się nie robi dla maleństwa

ja mam nadzieje ze ok 10 kg przytyje... mam 155 cm wzrtosu i zawsze wazyłam 54-55 kg... od czasów liceum... mam teraz 25 lat. pewnie z brzuszkiem bede wygladała jak Kulka na nogach :) ale wlasnie czego nie robi sie dla maleństwa. Bede wygladac jak wygladac ale wazne ze nas bedzie juz troje :)

czarnana82 ja z moim szczesciem tez bede w tych wymiarach wiec nie bedziesz sama:-D

Zjadlam buleczke z szyneczka a do tego salate z sosem czosnkowym:-p
Zaraz klade spac moja ksiezniczke bo rano przedszkole.
Z rana musze podjechac do ginekologa po recepte z progesteronem a popoludniu kawka z kolezanka, nie wiem czy dam rade wypic bo jakos na sama mysl mi slabo:baffled:
Z natury kawke pije tylko w gosciach a teraz to nawet w gosciach mi nie podchodzi:dry:

aniulkasjma mam 168cm i waze 57kg, jak mialam 25 lat wazylam 50kg ale jak tylko poznalam meza to on juz zadbal o moja wage hihihi przez rok przytylam 7kg :) I dobrze mi z tym
W ciazy z Laura przytylam 26kg i wrocilam do swojej wagi wiec i tym razem jestem dobrej mysli

Ostatnia edycja:
wiesz moja siostra zawsze sie odchudzala i przy zroscie ponad 160 wazyla 50 kg zaszla w ciaze i prawie 100 kg wazyla miala znieczulenie okolooponowe i lekarz bal sie je wykonac bo bal sie ze nie trafi igła a wtedy zostala by sparalizowana...teraz wazy 60 kg. ale z 2 lata wracala do wagi a teraz juz 8 lat,.. i jest chuda jak szkapa ale ma tendencje ze np przez miesiac przytyje 3 kg a za chwile je zwalczy

o kurcze no to siostra niezle przytyla:szok::szok: Nie dziwie sie ze lekarz byl caly spocony przy znieczuleniu:szok:
Moja siostra przytyla 30kg wiec chyba mamy to rodzinne, mam nadzieje ze ty nie bedziesz taka duza:-D:-D

Klade Laure i biore sie za prasowanie...

witam nową mamusie:-)ja też choruje na niedoczynność, a ciąża pozamaciczna nie ma z tym nic wspólnego, każdemu może się trafić. Nam ponoć trudniej utrzymać ciążę i trzeba się conajmniej raz w miesiącu badać na tarczycę, bo hormon ten wzrasta.
Ja dzisiaj po drugiej cappucino (czasem pije dwie w ciągu dnia) myślałam że pawia puszcze dłuższego niż widzę:szok:ale położyłam się i usnęłam na szczęście, teraz mi jeszcze trochę niedobrze ale jakby mniej i może już nic nie wydaje.
Jutro idę do lekarza i się stresuje. Mam nadzieje że kropeczka będzie na swoim miejscu cała i zdrowa:sorry2:to będzie pierwsze usg, trzymajcie kciuki po południu.
aniulkas mi beta wzrosła w 48h z 50 na 240 i też się stresowałam czy nie za dużo ale lepiej że więcej niż mniej rośnie, tak mi lekarz powiedział i zaśmiał się że może jakieś bliźniaki się szykują:szok:nie wiem czy to ma coś do tego ale pewnie się tylko śmiał:-)

reklama
Ja jestem teraz ciągle głodna (niestety) ale chciałabym zacząć kontrolować ilość pokarmu (oczywiście z sensem) by właśnie nie ważyć 100 kg za kilka miesięcy ;)

Corazon, a czy Ty dzisiaj nie masz wizyty u lekarza?

Do góry