czarnana82
Początkująca w BB
Kania78 - leczę się od 3 lat spowodowaną Hashimoto Biorę eutyrox 88 dziennie i novotyral 77 dziennie ale pierwszą wizytę w ciąży mam dopiero 31.07. Próbowała się wcześniej wbić do baby i na kasę i prywatnie ale nie miała czasu
a tak mi obiecywała że jak tylko zajdę w ciąże to natychmiast mam przyjść ona mnie przyjmie i dupa.Ze złości i bezśilności ryczała 3 dni. Nawet sama chciałam sobie podwyższyć dawkę ale zrezygnowałam sprawdziłam tylko poziom hormonów na razie w normie. Problemów ze stawami nigdy nie miałam Czasem zabolało kolano jak za dużo na rowerze jeździłam ale szybko przechodziłam a teraz kostki bolą i są spuchnięte, o kolanach nie wspomnę nawet nadgarstki. Wybieram się do ortopedy ale na kasę pewnie sobie trochę poczekam.
a najlepsze bylo to ze nie jadlam wogole slodyczy bo na nie w ciazy nie mialam ochoty no a posilki byly zwykle i takie jak zawsze... no ale dziecko urodzilo sie 4100g przy wzroscie 58cm no i sporo wod zawsze nosilam rozmiar xs lub s a teraz w L sie nie mieszcze czasami bo mi zostalo no a teraz mam 70kg i nie mam zamiaru przytyc wiecej niz do 80 ale zobaczymy jaki dzidzius duzy bedzie.