reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marzec 2013

czarnana co do brzucha ja pod pepkien ciagle mam wydety jak bym miala wzdecia, jak jechalismy autem z dzialki ponad godz musialam rozpiac guzik, ogolnie to nie jest jeszcze widoczny,
mam od czas do czasu pobolewanie w podbrzuszu jak na @.

reklama
Czarnana ja póki co 0,5 kg w tył, brzuch miękki :-)
Anka26,7 z Oliwią też słodycze i na okrągło lody i teraz też mnie do nich ciągnie:-D
Aniulkas mnie też boli, ale dzień w dzień :-(

A to i ja mam takie bóle ale na samym początku znacznie częściej się pojawiały i były silniejsze, teraz już sporadycznie. To podobno normalne.

11 kg super wynik.Moja bratowa tydz temu urodziła- przytyła 14kg ale brzuch miała ogromny. Waga ładnie jej leci w dół ale brzuszek jeszcze duży. To co prawda dopiero tydz od porodu mam nadzieje że jej zejdzie bo na razie wygląda na 5 miesiąc. Dziewczynki a jak właśnie wasze brzuszki, wiem że to zdecydowanie za wcześnie ale mój nawet nie jest twardy. Mąż się śmieje, że bardziej mi się wklęsły zrobił.
u mnie plasko:-D:-D:-D:-D
Ja tydzien po porodzie tez mialam wielki brzuch.Po 6 tygodniach weszlam w swoje jeansy :)
Czarnana ja póki co 0,5 kg w tył, brzuch miękki :-)
Anka26,7 z Oliwią też słodycze i na okrągło lody i teraz też mnie do nich ciągnie:-D
Aniulkas mnie też boli, ale dzień w dzień :-(
waga u mnie ta sama ale czosnek goruje:tak: do slodkiego mnie nie ciagnie. Do tego stopnia jestem na 'nie' ze ostatnio musialam ciasto wyrzucic bo jablkka splesnialy:baffled:

Sorki Dziewczynki ale mam pyt ( może śmieszne) ale jestem nowa na forum? Czy żeby widzieć nowe ( pojawiające się wiadomości w wątku) zawsze muszę odświeżać stronę czy można to jakoś ustawić żeby się same wyświetlały? Wstyd mi ale nie wiem.

ja skacze po watkach wiec nawet nie zauwazylam tego:zawstydzona/y:
Pewnie trzeba odswiezac stronke:happy2:I nie ma sie co wstydzic.Kto pyta nie bladzi;-)

Edit:
Ja odpadam :)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry