• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2013

czarnana co do brzucha ja pod pepkien ciagle mam wydety jak bym miala wzdecia, jak jechalismy autem z dzialki ponad godz musialam rozpiac guzik, ogolnie to nie jest jeszcze widoczny,
mam od czas do czasu pobolewanie w podbrzuszu jak na @.

reklama
Czarnana ja póki co 0,5 kg w tył, brzuch miękki :-)
Anka26,7 z Oliwią też słodycze i na okrągło lody i teraz też mnie do nich ciągnie:-D
Aniulkas mnie też boli, ale dzień w dzień :-(

11 kg super wynik.Moja bratowa tydz temu urodziła- przytyła 14kg ale brzuch miała ogromny. Waga ładnie jej leci w dół ale brzuszek jeszcze duży. To co prawda dopiero tydz od porodu mam nadzieje że jej zejdzie bo na razie wygląda na 5 miesiąc. Dziewczynki a jak właśnie wasze brzuszki, wiem że to zdecydowanie za wcześnie ale mój nawet nie jest twardy. Mąż się śmieje, że bardziej mi się wklęsły zrobił.
u mnie plasko:-D:-D:-D:-D
Ja tydzien po porodzie tez mialam wielki brzuch.Po 6 tygodniach weszlam w swoje jeansy :)
Czarnana ja póki co 0,5 kg w tył, brzuch miękki :-)
Anka26,7 z Oliwią też słodycze i na okrągło lody i teraz też mnie do nich ciągnie:-D
Aniulkas mnie też boli, ale dzień w dzień :-(
waga u mnie ta sama ale czosnek goruje:tak: do slodkiego mnie nie ciagnie. Do tego stopnia jestem na 'nie' ze ostatnio musialam ciasto wyrzucic bo jablkka splesnialy:baffled:

Sorki Dziewczynki ale mam pyt ( może śmieszne) ale jestem nowa na forum? Czy żeby widzieć nowe ( pojawiające się wiadomości w wątku) zawsze muszę odświeżać stronę czy można to jakoś ustawić żeby się same wyświetlały? Wstyd mi ale nie wiem.

ja skacze po watkach wiec nawet nie zauwazylam tego:zawstydzona/y:
Pewnie trzeba odswiezac stronke:happy2:I nie ma sie co wstydzic.Kto pyta nie bladzi;-)

Edit:
Ja odpadam :)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry