reklama

Marzec 2013

Mi na jednym tescie o czulosci 25 wyszedl cien cienia w niedziele o 22.45
W poniedzialek rano zrobilam inny test, rowniez o czulosci 25 i kompletnie nic na nim nie bylo.
Wczoraj maz kupil test o czulosci 10 no i dzisiaj rano kreseczka juz jest wyrazniejsza.

Moze mam problem z hormonami??? Nie wiem.... jak bede w Polsce to z pewnoscia to sprawdze.

Aniulkas pamietam :) wierzylas w nas :P dziekuje za gratki.

Mam do Was pytanie, wiem bardzo lakoniczna. Przed ciaza robilam 10000 brzuszkow dziennie.
Czy teraz moge robic np. okolo 300 dziennie, czy dac sobie spokoj? Lubie cwiczyc no i nie ukrywam, ze bedzie mi troche ciezko sie rozstac z brzuszkami, ale dla dziecka jestem w stanie to zrobic.

Ostatnia edycja:
reklama
myśle że poczatkowo jest niski poziom hormonów i dlatego tak, ja tez tak mialam teraz jak robiłam Betę to mi wyszło ponad 1000... a 2 dni po terminie @ robiłam rano test o czułosci wyszedł w 3 sek jak tylko zakropliłam pojawiły sie kreski, po południu zrobiłam bete wyszło 525, to nic dziwnego ze test wyszedł w 3 sek :D

Lekarz i wg innych pinii na internexcie jest napisane tak ze jesli ktos prowadzil aktywny tryb życia to zeby go kontynuowac mysle jednak ze taka ilosc brzuszków to moze jak na poczatek ciazy to duzo rób mniej tak by sie nie przemeczac ... piszą tak samo o jezdzie o rowerzi i pływaniu. Jednak trzeba robic to ostrozniej...
Nie pozwalają natomiast jeżdzic np motorem crosem czy skuterem. ze zgledu na duze wstrząsy... chodzi chyba o jazde ekstremalna...Ja ostatnio jezdzialam na skuterze imowilam mezowi by omijał dziury by mnie nie wytrzasneło za mocno :D

hejka

Witaj Ewelinka:-)

Widzę babeczki że sie rozpisałyście. Ciężko nadązyć ale miło sie czyta o biciu seduszek i okruszkach już widocznych na usg.
Corazon ja podobnie jak Ty mam bóle bzuszke dziś już bardzo delikatne ale niepokoją mnie:-(:-(nospe brałam przy córce w szpitaku jak dostalam jakis bóli ale dośc krótko mała sie urodziła zdrowiutka. ja bralam ostatnio jak bolało dośc mocno ale 1 dziennie i zwykła nie forte. jestem po poronieniu i wole nie ryzykować tym bardziej ze mam niedomoge lutealna tzn lekarz musial przepisac mi duphaston. W każdym razie jak sie z nospa nie przesadza nie powinna zaszkodzić najlepiej brac w ostateczności i po konsultacji z lekarzem.I od 3 dni czuje taka gule w gardle i mdli mnnie a feeee;-)ja bede chciala isc na L4 po urlopie bo w poracy stoje po 8 h na nogach biegam noszeciezary itd jak da L4 to biore z pocałowaniem reki hehe:tak:

Ja jakoś nadal nie ma objawów czasem mi strasznie gorąco a za chile mam dziwny smak..ale tak to dobrze sie czuje oby tak dalej. Moja siostra to ok 3 miesiaca tsrasznie wymiotowała. Chodzila twedy na studia to z domu wyjsc nie mogla.

reklama
aniulkas no worries to różnie bywa. Ale ja też mam uderzenia gorąca. Trzymam za ciebie i dzidziola kciuki aby ciąża tak pięknie przebiegała. Ja na razie mam tylko mdłości i ciesze sie z tego. W ogóle dziś mam dzień radości :) odebrałam przed chwilą BETE i jest piękna 71168.8 :))) już się piątku nie moge doczekać, wtedy mam wizyte.
Jedynie martwi mnie moja praca, no ale co tam... jak to sie mówi? coco jambo i do przodu brzuszki
:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry