reklama

Marzec 2013

powiem wam, że i ja miewam ostatnio dziwne sny ><". A co do bliźniaków madziarra21 ja wieże w znaki! i najgorsze, że mi wróżą bliźniaki ( sie zrymowało :D). Ja jednak wole zostać przy jednym dzidziolu, ale jeśli ty masz mażenie o dwójce to również trzymam bardzo mocno kciuki! oby sie spełniło!
A tak swoją drogą, czy usg wykrywa ciąże mnogą już w 6 tyg?

reklama
dziewczynyco do snow w sobote chyba przezywalam to ze mamy powiedziec rodzicom i snilo mi sie ze wchodze do mieszkania a tam bałagan mysle sobie wlamanie,m dzownie do rodzicow ze ktos sie włamał a pozniej sie okazało ze to moja siostra szukała dokumentów patrze a na szafce lerza dok ciazy okazalo sie e niby tez jest w ciazy jak i ja...ale to tylko sem :)

a teraz siedze w pracy i chyba zacznie dzis realizowac moje plany...kupie dzis zeszyt i zakłądam pamietnik... :) ale napisze tyle bedzie... i kupuje mulinke i zaczne probowac buciki na szydełku zawsze chciałam zrobic..ogolnie lubie robótki reczne wiec moze jakos mi to pojdzie...w niedziele robiłam kolczyki jak zrobie zdjecia to moge podesłac zdjęcia...

powiem wam, że i ja miewam ostatnio dziwne sny ><". A co do bliźniaków madziarra21 ja wieże w znaki! i najgorsze, że mi wróżą bliźniaki ( sie zrymowało :D). Ja jednak wole zostać przy jednym dzidziolu, ale jeśli ty masz mażenie o dwójce to również trzymam bardzo mocno kciuki! oby sie spełniło!

tak widac ilosc babelkow i serdeuszka

Tak, wykrywa. Kuzynka miała USG w 6t3d i było widać dwa zarodki. Ależ się cieszyła. :)) za jakiś miesiąc będziemy witać Zuzię i Weronikę :) A u mnie też jest to jak najbardziej prawdopodobne bo mój dziadek miał brata bliźniaka więc ja jestem akurat drugie pokolenie i zawsze się śmiałam do rodzeństwa, że u któregoś z nas zapewne się pojawią dwie dzidzie. Ja pierwsza spodziewam się dziecka, ale mam nadzieję, że mam w sobie jedną fasoleczkę :) Chociaż jakby były dwie to przecież też bym kochała i nie miała innego wyjścia jak wychować dwa Skarby :)

aniulkas pisz pamiętnik, pisz.! Ja piszę i tak sobie postanowiłam, że jak się kiedyś dowiem, że będę miała zostać babcią to dam córce lub synowi ten zeszyt :)

Też fajny czas na taki prezent. I już sobie wyobrażam miny naszych dzieci jak zorientują się co to jest :) bezcenne :) a więc pisz, pisz :) jak już zapisałam kilkanaście stron :D

Faktycznie macie ciekawe sny :)
Co do blizniakow, to mam nadzieje ze mnie omina :P
Mam przeczucie, ze urodze chlopca, ale nie ukrywam, ze maaaaaaaaaaaaaarzy mi sie coreczka :)

A Wy macie jakies przeczucia co do plci? :)

piszesz w zwykłym zeszycie? ja chciałabym tam dodawac zdjęcia...np.. czy opisujesz jak sie czujesz czy tez swoje mysli plany i obawy?
Piszę wszystko co się tyczy ciąży a czasem się tak rozpędzę, że i o innych rzeczach piszę :P Jak będę już stara to mi będzie wszystko jedno czy ktoś czyta to :D

ewelinka ja też chciałabym córeczkę. I tez wydaje mi się, że będę miała córeczkę chociaż na słodkie mnie nie ciągnie :P ale na kwaśne w sumie też nie :P ale tak czuję, intuicja :D

reklama
nie chce przeczówac bo to podobno zawsze inaczejw ychodzi...w poprzedniej pracy babeczka byla w ciazy ciagle myslala o dziewczynce urodziła chłopca a pozniej jak pokazywwała zdjecia to ciagle rozowe rzeczy jemu kupowala:/
a jak mowila ze płacze czesto smielismy sie ze mu kolor ubranek nie pasuje:)
tez chcialabym dziewczynke...moja mama tez maz tez...ale jak chlopczyk bedzie tez wspaniale..byle zdrowe było i miało po 10 paluszków :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry