Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a do tego jeszcze marudze ze goraco
Urodzilam karmie piersia ( a raczej nie bede karmila) a dziecko ze stolu podbioeralo ciasteczka i wolalo ciacho niz mleko

Pojechalam dalej do Neuss, podladowal sie i teraz mam spokojniutko
Moze pusc sie troszke dalej wtedy akumulator bedzie mogl sie doladowac. No ale teraz to juz po ptakach skoro padl calkowicie
ja wprawdzie nie mam jeszcze swoich dzieci, ale pamiętam jak uradziła się moja bratanica a jej siostra miała 3 latka wtedy. Owszem czasem była zazdrosna ale starałyśmy się zawsze ją tulić pierwszą i mówić "choc pomóż cioci/babci bo ten mały pierdzioch śmierdzioch nawalił kupe i nie jest taki duży jak ty że tak super potrafi chodzić do wc" lub inne takie. Naprawdę pomagało, Marysia wtedy była szczęśliwa i zawsze nam pomagała z chęcią bo była starszą siostrą
Ja ide spać coś strasznie śpiąca sie zrobiłam :/
Trytytka ja z Laura po porodzie stracilam 11kg wiec mysle ze mozliwe te kilogramy do utraty
Tego sie trzymajmy bo u mnie niekolorowo
Ja ostatnio wlasnie jezdzilam tylko do przedszkola i spowrotem, efekt zaswiecil mi sie akumulatorPojechalam dalej do Neuss, podladowal sie i teraz mam spokojniutko
Moze pusc sie troszke dalej wtedy akumulator bedzie mogl sie doladowac. No ale teraz to juz po ptakach skoro padl calkowicie
![]()
masakra. chyba mu zęby idą bo cały czas majta palcem w buzi.